LIGA NACIJA

PITANJE DANA Kako će Hrvatska proći na teškom gostovanju protiv Portugala?

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
Igor Kralj/PIXSELL
05.09.2024.
u 09:36

U pitanju danas danas tražimo odgovor oko večerašnje utakmice, pitamo vas kako će naši nogometaši proći na teškom gostovanju u Lisabonu kod Ronalda i ekipe?

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras otvara novo izdanje Lige nacije protiv europskog velikana Portugala koji predvodi Cristiano Ronaldo. Utakmica se igra u Lisabonu ovog četvrtka s početkom u 20.45 sati, a Modrić će još jednom povesti hrvatske nogometaše u novi ciklus. Utakmicu možete pratiti na Novoj TV, odnosno tekstualnim putem na portalu Večernjeg lista. 

VEZANI ČLANCI:

Izabranici Zlatka Dalića u nedjelju u 20:45 na osječkoj Opus Areni ugostit će Poljsku, dok će utakmicu sa Škotskom odigrati u listopadu. Dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine prolaze u iduću fazu Lige nacija. Vatreni su u prošlom izdanju došli do finala te izgubili od Španjolske nakon raspucavanja jedanaesteraca. 

U pitanju danas danas tražimo odgovor oko večerašnje utakmice, pitamo vas kako će naši nogometaši proći na teškom gostovanju u Lisabonu kod Ronalda i ekipe?

Komentara 7

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:31 05.09.2024.

Pobjeda! Idemo Hrvatska!

Avatar kozorog
kozorog
10:24 05.09.2024.

poraz. čisti ko suza. treba nas netko razmontirati pa da krenemo sa rekonstrukcijom ekipe, starima se zahvaliti, jer u novi ciklus, ligu, kvalifikacije, nema smisla sa starčadi ići. luka se nek čim prije oprosti od repke, prije nego ga počnemo kriviti za loše rezultate. odlazi se kad si na vrhuncu, a ne kad padaš.

TR
Trbonja7272
15:10 05.09.2024.

Svaka čast na optimizmu ali bojim se da ćemo nadrapati. Ako je ironija, ružna je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije