RUTINSKI DO 4:1

Plavi klinci pregazili Dinaru

Dinara - Dinamo (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
23.04.2013.
u 18:51

- Posebno bih pohvalio ove mlađe igrače, "klince" koji su ušli i pokazali kako se na njih itekako može računati. Hvala domaćinima na sjajnom gostoprimstvu i sretan im stoti rođendan - rekao je Kruno Jurčić.

Dinamo je u Kninu odradio slavljeničku utakmicu, pobijedio je domaću Dinarau s 4:1, klub koji ove godine slavi sto godina postojanja. Plavi su rutinski odradili utakmicu, mogli su pobijediti i znatno većom razlikom da su iskoristili bar još pokoju stvorenu priliku.

- Ovu utakmicu smo shvatili kao jači trening i zadovoljan sam reakcijom svih igrača. Bili smo dosta rastrčani, svi igrači koji su igrali su bili dobri, a posebno bih pohvalio ove mlađe igrače, "klince" koji su ušli i pokazali kako se na njih itekako može računati. Hvala domaćinima na sjajnom gostoprimstvu i sretan im stoti rođendan - rekao je Kruno Jurčić.
 
Svoju su minutažu dobro iskorisli klinci koji su dobili šansu zaigrati za prvu momčad. Fran Brodić, najmlađi debitant u povijesti Dinama 'probušio je tunel kroz Dinaru', i to s dva krasna pogotka na asistencije Rukavine i Krstanovića. Strijelci za Dinamo još su bili Marko Kolar i Marko Alvir. No, i domaćini su imali razloga za slavlje, kad je za Dinaru zabio Nikolić-Kovačić.

Jurčić nije mogao računati na Leku, Ademija, Vrsaljka, Ibaneza, Čopa, nisu u Knin došli ni Sammir i Šimunić zbog manjih tegoba, te Halilović koji se razbolić. K tome, Ćalušić i Brozović su u reprezentaciji, a li je zato poveo talentirane klince Filipa Leku, Vujicu, Prengu, Cvrka, Petra Mamića i Alvira.

Dinara je igrala u sastavu: Milić - Ercegovac, Stojak, Radić, Matić - Ljubić, Elez, Kurevija, Kurbaša - Teskera, Lučić (još su igrali Meštrović, Amanović, Kremenjaš, Sitar, Jurić, Nikolić-Kovačić, Ivković, Mijač, Mlikota, Šamija)

Dinamo: Kelava - Tomečak, Addy, Jedvaj, Pivarić - Pamić - Beqiraj, Husejinović, Brodić, Rukavina – Krstanović (još su igrali: Mitrović, F. Leko, Cvrk, Prenga, P. Mamić, Vujica, Alvir, Kolar). Pred oko tisuću gledatelja sudio je Ivan Bebek iz Rijeke.

>> Dinamo kaznio Halilovića i Rukavinu: Moraju platiti večeru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije