PROMJENE

Pleslić ostaje na klupi, Repeša previše tražio

23.12.2008.
u 20:03

Anzulovićevo odbijanje da postane trener košarkaša Zadra, iznenadilo je u ponedjeljak klupske čelnike koji u tom trenutku nisu imali kvalitetno zamjensko rješenje. Zula je košaricu obrazložio nepostojanjem jedinstvene podrške Uprave kluba.

Istovremeno je drugi kandidat, hrvatski izbornik Jasmin Repeša, pred Upravu postavio neispunjive, potvrdio je predsjednik kluba. Također, opovrgnuo je da je jedan od kandidata Dražen Brajković.

- Denis Pleslić, privremeni trener košarkaša Zadra ostat će na toj poziciji najmanje do 3. siječnja, kada Zadrani u dovrani Krešimira Ćosića u regionalnoj ligi dočekuju Cibonu, kazao nam je večeras predsjednik KK Zadra Krsitijan Magaš.

Dodao je kako će Pleslić biti trajno rješenje ukoliko Zadrani dobiju sve tri utakmice koje slijede. Radi se o susretu Splita, u Kupu protiv Trogira te onoga protiv Cibone.

Govoreći o razlazu s bivšim trenerom Aleksandrom Petrovićem Kristijan Magaš je rekao kako je večeras u Splitu razgovarao s Acinim menadžerom Duškom Miškovićem te da u pregovorima ishoditi rješenje koje će zadovoljiti obje strane.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije