MEĐUNARODNI MITING

Plivač Mario Todorović potvrdio dobru formu u Italiji

Mario Todorović
Goran Jakuš/Pixsell
03.11.2015.
u 17:04

'Zadovoljan sam nastupom u talijanskoj Genovi. Bio je ovo izrazito jak miting, na kojem su nastupili odlični plivači poput svjetskog prvaka na 100 metara delfin.'

Hrvatski reprezentativac Mario Todorović nastavlja s dobrim rezultatima. Dobru je formu potvrdio i na jakom Međunarodnom plivačkom mitingu u talijanskoj Genovi, održanom prošlog vikenda.

Todorović je nastupio u utrci 100 metara delfin, gdje je u jakoj konkurenciji osvojio odlično četvrto mjesto, isplivavši utrku za 52,60 sekundi, čime je nadmašio rezultat s otvaranja sezone u Splitu.

- Zadovoljan sam nastupom u talijanskoj Genovi. Bio je ovo izrazito jak miting, na kojem su nastupili odlični plivači poput svjetskog prvaka na 100 metara delfin - Mađara Laslza Čeha, američkog tima te domaćih, talijanskih plivača. Spreman sam i s nestrpljenjem očekujem nove turnire te se nadam sve boljim rezultatima - izjavio je Mario Todorović.

Već idućeg vikenda, 7. i 8. Studenog, Mario nastavlja s natjecanjima, a nastupit će na HPS Grand Prix mitingu Mladost u Zagrebu. Do kraja godine Todorovića očekuje nastup na Europskom prvenstvu u malim bazenima u Izraelu te ekipno Prvenstvo Hrvatske, dok sljedeća godina donosi nastupe na Europskom prvenstvu u velikim bazenima, kao i vrhunac sezone - nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

>> Mario Todorović izvrsno krenuo u novu sezonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije