Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASOBAL LIGA

Po pet golova Buntića i Bićanića u pobjedi Ademara

Denis Buntić
Igor Kralj/PIXSELL
28.04.2010.
u 23:23

Hrvatski rukometni reprezentativci Denis Buntić i Damir Bičanić postigli su po pet golova u domaćoj pobjedi svog Ademar Leona protiv Naturhouse La Rioje 28:23 u dvoboju 27. kola španjolske ASOBAL lige.

Jedina je razlika što je Buntić za pet golova potrošio 11 lopti, a Bičanić samo 6 (83%). Ademar Leon, u čijim je redovima i vratar hrvatske reprezentacije Mirko Alilović, na ljestvici zauzima četvrto mjesto sa 34 boda. Vodeći je Metličićev Ciudad Real s maksimalnim učinkom od 54 boda.

U pobjedi domaće Reyno Navarre protiv Torrevieje 29-28, Davor Dominiković nije bio strijelac kod domaćina, kao niti Ivan Vukas kod gostiju. No, zato je Dominiković dobio dva, a Vukas tri isključenja.

 

ASOBAL liga, 27. kolo (srijeda):

Ademar Leon - Naturhouse La Rioja 28:23

Fraikin Granollers - Labaro Toledo 37:27

Reyno Navarra - Torrevieja 29-28

Redoslijed: 1. Ciudad Real 54, 2. Barcelona 49, 3. Valladolid 40 (-1), 4. Ademar Leon 34...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije