PORUKA IZ PARIZA

Pogledajte što Novak Đoković misli o Hrvatskoj, objavu prenijeli brojni srpski mediji

Beograd: Novak Đoković trenira na teniskim terenima Baseline
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/8
26.07.2024.
u 12:42

Đoković je na svom profilu postavio slike sa srpskom i hrvatskom zastavom, uz znak rukovanja, simbolizirajući prijateljstvo i sportsku povezanost Hrvatske i Srbije.

Novak Đoković stigao je u Pariz s jasno definiranim ciljem – da se vrati sa zlatnom medaljom oko vrata. To je jedan od glavnih motiva prije početka sezone, a Đoković je odlučio učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi ispisao nove stranice u svojoj nevjerojatnoj karijeri, u kojoj je osvojio gotovo sve, osim najcjenjenijeg olimpijskog odličja.

Prije početka natjecanja, Đoković je prisustvovao ekskluzivnom događaju na kojem su se okupili poznati iz svijeta sporta. U svlačionici je Đoković iskoristio priliku za fotografiranje s dvojicom hrvatskih tenisača – Mateom Pavićem i Nikolom Mektićem

Nikola Mektić je ovu fotografiju objavio na društvenim mrežama, a Đoković je na svom profilu postavio slike sa srpskom i hrvatskom zastavom, uz znak rukovanja, simbolizirajući prijateljstvo i sportsku povezanost Hrvatske i Srbije.

Foto: Instagram

Reakcije navijača bile su brze i entuzijastične. "Nole sa svojom hrvatskom braćom", komentirala je jedna od navijačica, izražavajući oduševljenje ovim gestom. A Đokovićevu objavu prenijeli su brojni mediji u Srbiji.

Inače, branitelji zlatne medalje iz Tokija, teniski par Nikola Mektić i Mate Pavić, u 1. kolu Olimpijskih igara u Parizu igrat će protiv njemačke kombinacije Dominik Koepfer i Jan Lennard Struff. U slučaju pobjede nad Nijemcima, u 2. kolu išli bi na boljega iz dvoboja grčke braće Tsitsipas i Portugalaca Nuna Borgesa i Francisca Cabrala. 

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Beograd: Novak Đoković trenira na teniskim terenima Baseline
1/21
 
 

Komentara 34

HA
Hary3
09:15 27.07.2024.

Tko nas bre zavadi? 333 deo.

PR
pravedno
14:30 26.07.2024.

Njegovi sportski uspjesi su za svaku pohvalu, ali ne uplići se u politiku dok su u Srbiji ovi radikali na vlasti.

RA
Rafo
21:44 26.07.2024.

Ako u komentaru napises istinu onda ga ne objave jer ima uvrijedljiv sadrzaj. Dante je na ulazu u 9 krug pakla napisao Lasciate ogni speranza voi che entrate. Ja bih samo rijec entrate zamjenio riječju credete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije