NISU ODUŠEVLJENI

Pogledajte što su novom treneru Dinama napravili u Osijeku

Nenad Bjelica
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
16.05.2018.
u 08:13

Bjelica će danas biti predstavljen u Dinamu kao nasljednik Nikole Jurčevića koji je nakon samo dva mjeseca ostao bez posla.

Nenad Bjelica (46) novi je trener Dinama što nije najbolje sjelo navijačima Osijeka. Bjelica je rođeni Osječanin, a dres kluba nosi je u dva navrata.

Stoga se u Osijeku mogu vidjeti prekriženi Bjeličini murali što je Kohorta objavila na svom Facebook profilu.

Inače, Bjelica će danas biti predstavljen u Dinamu kao nasljednik Nikole Jurčevića koji je nakon samo dva mjeseca ostao bez posla. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:17 16.05.2018.

A budale !!!!

MA
Majur
09:31 16.05.2018.

Našla se jedna b.dala ili njih nekoliko sa previše slobodnog vremena....a novinar sugerira da se cijeli Osijek digao na noge...standard VL.

Avatar utunelu
utunelu
09:34 16.05.2018.

jako je vazno sta misle navijaci o nekome..sta je trebao biti bez posla jer se to ne svida nekome?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije