PRIPREMNA U porazu (1:2) od prošlogodišnjih pobjednika Kupa Uefe pogodak za farmaceute postigao je Jajalo

Pogrebnjak presudio Koprivničancima

04.02.2009.
u 20:59

Iako je na pripremama u Antalyji izgubio u prijateljskom susretu od ruskog Zenita (2:1), Slaven Belupo pružio je vrlo dobar otpor prošlogodišnjem pobjedniku Kupa Uefe i Europskog superkupa.

Nakon što je prvi dio susreta završen bez pogodaka, a najzreliju je prigodu za vodstvo propustio mladi Slavenov napadač Poredski, kada s nekoliko metara nije svladao Malafejeva, vodeći pogodak za farmaceute postigao je Jajalo iz slobodnog udarca u 72. minuti. Samo tri minute kasnije izjednačio je Pogrebnjak nakon pogreške obrane Slavena Belupa, a u 87. minuti isti je igrač zabio i za 2:1 snažnim udarcem sa 18 metara.

– Igrali smo dobro s uglednim suparnikom i zadovoljan sam što smo u većem dijelu susreta bili potpuno ravnopravni. Zenit je ipak druga dimenzija i naši su igrači iz ove utakmice mogli dosta toga naučiti – kazao je Mile Petković, trener Slavena, a stoper Zenita i hrvatski reprezentativac Ivica Križanac dodao je:

– Slaven je opravdano u vrhu hrvatskog nogometa. Igrački se osnažio i drago mi je da sam prije nekoliko godina i ja bio njegov igrač – zaključio je Ivica Križanac.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije