"PALA" PIROTEHNIKA

Policija spriječila Torcidin plan: "Ove mjere služe kako bismo osigurali sigurnost"

Zagreb: Hrvatski nogometni kup, 1/4 finala, NK Zagreb - NK Hajduk
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
19.02.2022.
u 14:34

Uoči nogometne utakmice između Hrvatskog dragovoljca i Hajduka, devet sakrivenih bengalki i pet dimnih kutija.

Zagrebačka policija zaplijenila je u subotu na nogometnom stadionu Zagreb u Kranjčevićevoj ulici, uoči nogometne utakmice između Hrvatskog dragovoljca i Hajduka, devet sakrivenih bengalki i pet dimnih kutija.

Policajci su pronašli nedozvoljenu pirotehniku skrivenu na zapadnoj tribini stadiona, precizirala je Policijska uprava zagrebčka (PUZ).

- Ovim oblikom preventivnog rada i mjerama osiguranja policija omogućuje sigurnije odigravanje nogometne utakmice, kao i boravak svih osoba na samom stadionu te uvelike doprinosi suzbijanju eventualnog drugog protupravnog ponašanja - zaključuju u PUZ-u.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Purgeri
Purgeri
15:48 19.02.2022.

Pa vi ste pravi heroji!!! Hvala što ste nas sve zaštitili od devet baklji. Cijeli hrvatski narod vam je zahvalan.

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
15:49 19.02.2022.

Rađe vi hvatajte kriminalce. Pustite navijače na miru.

Avatar Trgovac
Trgovac
16:08 19.02.2022.

Dok se Hrvati po Lici, Kordunu ne usuđuju navečer izaći izvan kuće zbog migranata naša policija detaljno traži tri baklje po stadionu. Moj naklon do poda zbog izbora prioriteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije