ŠTO VI MISLITE?

Ponovno mitski okršaji na Maksimiru? Trener Zvezde izjavio: 'Čujem da se osniva regionalna liga'

Beograd: Miloš Milojević na konferenciji povodom 168. derbija koji će se odigrati u srijedu
Dusan Milenkovic
12.10.2022.
u 20:38

Ako se to dogodi, bio bi ostvaren dugo najavljivani projekt koji do sada nikada nije zaživio.

Pomalo nevjerojatne vijesti isplivale su na pressici Crvene zvezde uoči utakmice četvrtog kola Europske lige protiv mađarskog Ferencvarosa. 

Mađarske novinare je zanimalo kako trener Miloš Milojević komentira ideju regionalne lige na ovim prostorima, ali trener Zvezde je već imao spreman odgovor i iznenadio sve okupljene. 

- Čuo sam da će i u Švedskoj biti ta regionalna natjecanja budući da je izvršni direktor Malmoa u jednom od UEFA-inih odbora. Postoji neki plan da se 2025. uvedu te lige, pod koju regiju ćemo mi spadati stvarno ne znam. Znam samo da će UEFA o tome odlučivati i da se nas neće puno pitati. - izjavio je Milojević.

- Mislim da treba zadržati kvalitetu domaćih prvenstava. Naravno, ako u njima nema dovoljno kvalitete, ako ne postoji interes i ako nema zarade, onda nekakvo regionalno natjecanje može biti dobro, ali to nije pitanje za mene. Ako bi ta liga podrazumijevala bolji nogomet, onda sam suglasan. - zaključio je. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

 

Komentara 6

Avatar Moodleen
Moodleen
20:49 12.10.2022.

Može regionalna liga, dapače: Hrvatska, Italija, Austrija, Slovenija, Slovačka, Češka...

DE
derin
00:49 13.10.2022.

Ne, hvala.

KL
Klokan
16:17 13.10.2022.

Ne. Nema ni potrebe. Mi smo finalisti SP-a i naša liga je tu da stvori igrače za repku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije