NISU GA SMIJENILI

Ponudio je ostavku, ali bivši vatreni ostaje trener kluba iz susjedstva, ima potporu uprave

Danijel Pranjić novi je trener Slobode iz Tuzle
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/2
26.09.2024.
u 11:40

"Vjerujemo i dalje da možemo zajedničkim snagama izboriti ostanak u Premijer ligi BiH", objavili su iz GOŠK-a

Hrvatski nogometni stručnjak i bivši reprezentativac Danijel Pranjić ostaje na klupi bosanskohercegovačkog prvoligaša GOŠK-a iz Gabele unatoč tome što je nakon posljednjeg poraza ponudio ostavku. 

"Nakon što je ponudio svoj mandat na raspolaganje, dobio je potporu od strane uprave", naveli su u objavi iz GOŠK-a nakon sjednice uprave kluba. 

Danijel Pranjić je ponudio ostavku nakon teškog poraza 0-4 njegove momčadi protiv mostarskog Veleža.  GOŠK je nakon osam kola posljednji sa samo jednim osvojenim bodom, a sada mu predstoje dva susreta protiv izravnih konkurenata u borbi za ostanak u najvišem rangu natjecanja, kod Igmana i protiv Slobode. 

"Vjerujemo i dalje da možemo zajedničkim snagama izboriti ostanak u Premijer ligi BiH", objavili su iz GOŠK-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije