Promjene

Poslušajte novu himnu Lige prvaka, Uefa šokirala navijače: 'Nogomet je službeno umro. Počivao u miru'

Zagrijavanje nogometaša uoči početka utakmice između Dinama i Qarabaga
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
22.08.2024.
u 09:23

Nova verzija već je puštana uoči utakmica playoffa, pa su je već čuli gledatelji na stadionima Young Boysa, Dinama iz Kijeva, Malmöa i Midtjyllanda

Promjenom formata Lige prvaka, u kojoj će se od ove sezone natjecati 36 klubova po ligaškom sistemu, promjene je doživjela i legendarna himna. Ova nova verzija imat će nešto brži ritam, no riječi su ostale iste, a i dalje se pjevaju na tri jezika. Možete je poslušati OVDJE.

Nova verzija već je puštana uoči utakmica playoffa, pa su je već čuli gledatelji na stadionima Young Boysa, Dinama iz Kijeva, Malmöa i Midtjyllanda, a reakcije su jako loše. 

Navijači su nezadovoljni jer se mijenja toliko obožavana himna koja je postala sinonim za elitni nogomet. Na društvenim mrežama većina ljudi traži povratak stare himne.

– Promijenili su himnu Lige prvaka. Nogomet je službeno umro. Počivao u miru – jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Novu verziju himne mogli bismo slušati i u Zagrebu jer Dinamo je slavio protiv Qarabaga s 3:0 u prvoj utakmici i potvrdi li pobjedu sljedećeg tjedna, Ligu prvaka gledat ćemo u Hrvatskoj. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kozorog
kozorog
14:59 22.08.2024.

uefa je organizacija u rukama bogataša, ne nogometnih saveza, posebno ne mali zemalja. one, male zemlje kakva smo i mi, bi trebali svoju organizaciju osnovati, ili srušiti ovu ekipu koja je ligu prvaka pretvorila u zatvoreno natjecanje 5 zemalja, koje dopuštaju da par klubova iz sirotinje igra s njima, kao privjesak, ukras, egzotika. zanimljivo da većina igrača u tim najboljim klubovima nema europske korijene, pa najbolje da si osnuju neku emigrantsku ligu.. himna... to slušate?!

Avatar Purger_1945_Kozara
Purger_1945_Kozara
10:58 22.08.2024.

Ali da je Prijovićka pjeva bili bi prepuni stadioni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije