NADAMO SE BRONCI

Poznata ruta dočeka: Evo kada i kojim putem vatreni stižu na Trg bana Jelačića

Godišnjica dočeka Vatrenih nakon osvajanja srebrne medalje na SP-u u Rusiji
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/9
16.12.2022.
u 16:29

Od 16 je sati organiziran zabavno-sportski program. Promet se odvija u redovnom režimu uz povremene kratkotrajne prekide zbog prioritetnog prolaska vozila. Neki od savjeta na stranicama MUP-a uključuju toplo oblačenje, izbjegavanje konzumacije alkohola i suzdržavanje od uporabe pirotehničkih sredstava.

Povodom povratka hrvatske nogometne reprezentacije na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, u nedjelju, 18. prosinca organizira se svečani doček hrvatskih vatrenih uz prigodni program, objavio je MUP. Građani Hrvatske i svi ljubitelji veličanstvene igre mogu pozdraviti hrvatsku reprezentaciju od njenog dolaska u međunarodnu Zračnu luku 'Franjo Tuđman' do Trga bana Josipa Jelačića, a gdje je od 16 sati organiziran zabavno-sportski program.

>> HNS objavio detalje dočeka nogometaša: Nastupit će osam izvođača  


 
Dolazak zrakoplova s igračima i stručnim stožerom Hrvatske nogometne reprezentacije očekuje se u 17:10, daljnji polazak prema Trgu bana Josipa Jelačića oko 17:30, a dolazak na Trg između 18:30 i 19 sati.  

Promet se odvija u redovnom režimu uz povremene kratkotrajne prekide zbog prioritetnog prolaska vozila s hrvatskom nogometnom reprezentacijom i članovima stručnog stožera i to sljedećom trasom:  
 

Zračna luka „Franjo Tuđman“  – Fizirova – Zagrebačka – Čvor Buzin – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Ulica Hrvatske Bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta  – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića


Duž cijele trase kretanja kolona vozila se kreće uz pratnju službenih policijskih vozila i pratnju policijskih motorista, uz zračnu potporu Zrakoplovne jedinice policije.

Neki od savjeta na stranicama MUP-a uključuju toplo oblačenje, izbjegavanje konzumacije alkohola i suzdržavanje od uporabe pirotehničkih sredstava

Sve detalje pronađite OVDJE

Komentara 1

ZI
zinegoid
18:45 16.12.2022.

skromnost i poniznost na visini. ooooo, daj narodu igara, kada pomanjka kruha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije