NA PRIVATNOJ ZABAVI

Poznati nogometaš uhićen zbog seksualnog napada, dvije žene završile u bolnici

LaLiga - Valencia v FC Barcelona
Pablo Morano/REUTERS
03.09.2024.
u 15:37

Prema pričama iz raznih izvora, do napada je došlo u ranim jutarnjim satima sa subote na nedjelju, gdje je nogometaš organizirao privatnu zabavu

Rafa Mir, napadač Valencije uhićen je zbog navodnog zločina seksualnog napada. Nogometaš na posudbi iz Seville nije sudjelovao na treninzima ovog tjedna u sportskom gradu Paterna, a istražni izvori pokazuju da je ovaj navodni seksualni napad bio počinjen nad dvije žene u dobi od oko 25 godina u nogometaševoj kući i da je u njemu sudjelovao još jedan muškarac. I on je pritvoren. Žrtve su podnijele žalbu i trebala im je pomoć u bolnici, navodi Cadena SER.

Prema pričama iz raznih izvora, do napada je došlo u ranim jutarnjim satima sa subote na nedjelju, gdje je nogometaš organizirao privatnu zabavu. Uzeta je izjava i od 21-godišnje žrtvine prijateljice koja je bila sudionik te zabave. Marca piše da je Mir proveo noć u pritvoru u Valenciji te da se očekuje njegovo dovođenje pred istražnog suca.

Rafa Mir ovog je ljeta u Valenciju stigao na posudbu iz Seville nakon dva neuspjela pokušaja. Međutim, kad je Valencija ponudila Sevilli opciju otkupa od pet milijuna, Sevilla je pristala.

Napadač je odigrao sve četiri ligaške utakmice za Valenciju ove sezone, ali zasad bez gola. U prošloj utakmici, protiv Villarreala, igrao je 21 minutu nakon što je ušao u drugom poluvremenu.

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije