JAKOBUŠIĆ NA SKUPŠTINI

Predsjednik Hajduka najavio borbu za trofeje pa otkrio što ga je najviše zaboljelo ove sezone

Split: Hajduk razbio nemoćnu Goricu (4:0) i ostao u igri za Europu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
10.05.2022.
u 21:42

- Ako ova momčad ostane zdrava i na okupu, možemo očekivati dobre i lijepe stvari u budućnosti. Naravno da trebamo igrati na tri "fronta". Europa treba Hajduku i Splitu, tamo nam je mjesto.

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić na skupštini kluba osvrnuo se na aktualnu sezonu i podosta iskreno progovorio o pozitivnim, ali i negativnim detaljima kojima smo svi skupa svjedočili kroz posljednjih desetak mjeseci.

- Najviše me boli Tobol. Ne boli nikoga više nego nas i vas kao vlasnike. Ali, nadam se da je to iza nas. Trener i igrači mogu nam donijeti prvenstvo i radije bih s ovim igračima bio drugi nego s nekim drugima prvi - kazao je Jakobušić pa dodao:

- Najveće će pojačanje za sljedeću sezonu biti ako ostanemo svi na okupu.

Uistinu, u ovom trenutku bijeli su još uvijek u lovu na dva trofeja jer osim što dva kola prije kraja prvenstva zaostaju četiri boda za prvim Dinamom, na Poljudu će 26. svibnja (19 sati) igrati finale Kupa protiv Rijeke. Posljednji trofej Splićani su proslavili sad već podosta davne 2013., a također se radilo o Kupu.

22.07.2021., Split - 2. kolo Konferencijske lige: Hajduk-Tobol."nPhoto: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

- Aktivni smo u borbi za oba trofeja. Ako ne budemo prvi, ni igrači ni trener nisu krivi, možemo biti krivi samo sportski direktor Nikoličius i ja, odnosno ja - unaprijed je odgovornost za eventualnu neuspjeh preuzeo predsjednik kluba.

Već se mnogo puta pričalo o tome da ako i ne bude titule prvaka ove godine, s momčadi koja je na raspolaganju, Hajduk bi morao u napad na nju iduće sezone.

- Kod nas u prosjeku igrači ostaju jednu do četiri godine, a za rezultat treba barem dvije. Ako ova momčad ostane zdrava i na okupu, možemo očekivati dobre i lijepe stvari u budućnosti. Naravno da trebamo igrati na tri "fronta". Europa treba Hajduku i Splitu, tamo nam je mjesto - zaključio je Jakobušić.

>>> Torcida podržala igrače Hajduka i tijekom treninga

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 11

BE
Berlioz
22:32 10.05.2022.

Kako je lijepo imati ovakav odnos medija prema klubu, ne trebaju osvojiti niti naslov niti kup, svi im titraju, politika ih štiti, gubitke će već netko pokriti. U isto vrijeme Dinamu nije dovoljno biti prvi niti prvak, nije dovoljno postizati izvanredne rezultate u Europskim ligama, nije dovoljno igrati na proljeće u Europi, nije dovoljno što neprekidno stvaraju nove igrače za reprezentaciju, nije dovoljno što su stabilni i imaju novaca, ništa nije dovoljno dobro kad se radi o Dinamu. Njemu se uvijek traži dlaka u jajetu, uvijek se proizvode nekakve "afere" oko njega.

SP
Stari_proleter
08:29 11.05.2022.

Imaju predsjednika Kustića hajdukovca, izbornika Dalića hajdukovca, imaju medije koji ih guraju, VAR koji se redovito uključuje kad treba Hajduku penal (čak 9 puta), ili bar isključit protivniku igrača, a Dinamu se ne uključuje i kad je očita ruka u šesnaestercu (kao u nedjelju protiv Osijeka). I još nije dosta, opet se žale na HNS!? Najbolje da se dekretom (ko nekad partijskim) odredi da je slijedeće tri godine Hajduk prvak, pa da se ne moraju toliko mučit.

KL
Klavocin
07:58 11.05.2022.

Pa o čem mlati ovaj pa livaju plaća babo bogdanović 800000 eura, pa kakav je to klub, nek to istraži uskok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije