London 2012.

Predsjednik Josipović otvorio hrvatsku kuću na Olimpijskim igrama

hrvatska kuća (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/8
28.07.2012.
u 15:23

Hrvatska kuća na Olimpijskim igrama u Londonu i službeno je otvorena. Učinio je to predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović koji je posjetio hrvatske sportaše na Igrama i poželio im uspjeh u natjecanjima.

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
17:10 28.07.2012.

kad on zagalami cijeli se london trese:))

SJ
Sve je uzalud
17:06 29.07.2012.

Uvjek sam govorio da je Predsjednik Josipović nedostojam funkcije koju obavlja on samo zna uzimati lov u preko ZAMP-a PREDSJEDNIK Republike Hrvatske, Ivo Josipović prilikom otvaranja Hrvatske kuće u Londonu zaželio je uspjeh hrvatskim sportašima, ali i pomiješao dva različitaa pojma - Olimpijadu i Olimpijske igre. "Olimpijada je veliki događaj", rekao je predsjednik i pogriješio jer je Olimpijada razdoblje od četiri godine od završetka jednih Igara do početka sljedećih, a Olimpijske igre su sama natjecanja. Poslušajte što je rekao predsjednik Josipović na otvaranju Hrvatske kuće.

MA
matildica
19:10 29.07.2012.

podanicima viši porezi a kompozitoru europaski dvorovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije