1. HNL

Predviđam tri remija

27.03.2004.
u 00:00

Jedini će kao domaćini pobijediti Dinamo i Hajduk, a mi ćemo slaviti u Zaprešiću, kaže Petković

ZAGREB - Iako je jasno naglasio da ne voli klađenje i da smatra nemoralnim stavljati novac na sebe ili, još gore, na svoga protivnika, Zagrebov trener Mile Petković brzo je ispalio šest "tipova" za prvih šest susreta odvojenih liga PHNL-a. I to - bez ijednog dvoznaka! Dvije čiste jedinice, jedna dvojka i čak tri remija. Da stavi koju kunu na tu kombinaciju, mogao bi prilično podebljati novčanik...

Jedine je domaće pobjede rezervirao za kandidate za naslov prvaka, Hajduk i Dinamo.

Hajduk - Zadar 1

Hajduk je kvalitetnija i bolja momčad, iako je Stanko Mršić dobro posložio momčad Zadra. Neće Splićanima biti lako, ali nakon ispadanja iz Kupa porazom od Cibalije ne smiju si dopustiti i drugo iznenađenje zaredom. I ne vjerujem puno u priče da Hajdukovim čelnicima ne smeta toliko taj poraz, jer ipak su htjeli dvostruku krunu.

Dinamo - Varteks 1

Slično kao Hajduk, i Dinamo je jači od svoga današnjeg protivnika i jedini strah plavima dolazi od samih sebe. Odnosno, budu li igrali opuštenije, Ćiro bi takav pristup sigurno znao kazniti. U svakom slučaju, siguran sam da će to biti puno čvršća utakmica od one u srijedu.

Rijeka - Osijek X

Sigurno će biti neizvjesno, a predviđam i puno pogodaka. Neodlučeno rezultatom 2:2 ili 3:3.

Kamen Ingrad - Marsonia X

Marsonia je vrlo neugodna momčad, već je nekoliko puta bila otpisana, gubila je na svom travnjaku, a onda je iznenađujuće osvajala bod(ove) na gostovanjima. S druge strane, ne bi bilo nezasluženo da je Kamen ušao u ligu za prvaka, mislim da je najkvalitetnija momčad u društvu koje će se boriti za ostanak.

Inter - Zagreb 2

Inter je stabilna momčad i organiziran klub koji je znao što želi od početka lige i tako je Kuže vodio momčad. No, mi nemamo što čekati, moramo ići na pobjedu u svakoj utakmici, počevši od Zaprešića.

Slaven Belupo - Cibalia X

Slaven ima velik izbor igrača, i onih mladih i onih iskusnih. No, znam da Cibaliji odgovara i teren u Koprivnici i Slavenova igra, pod mojim vodstvom Vinkovčani su u Koprivnici znali i pobjeđivati i igrati neodlučeno. Cibalia se uzdigla s dvije pobjede, pa ni treća uzastopna nije nemoguća, no ipak prognoziram neodlučeno - zaključio je Mile Petković.

Ante BUŠKULIĆ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije