POČIVAO U MIRU

Preminuo je legendarni jugoslavenski sportaš. Igrao je za nezaboravnu generaciju europskog prvaka

Pixabay
23.10.2024.
u 11:15

Kao igrač imao je puno nastupa u dresu Borca, s kojim je ostvario velike uspjehe u ligi bivše Jugoslavije, a bio je i član legendarne generacije kluba iz Banja Luke, koja je 1976. godine postala prvakom Europe.

Tužna vijest stigla je kada se saznalo da je preminuo legendarni rukometaš Banjalučkog Borca Miro Bjelić u 81. godini života. Bjelić je rođen 1943. godine i cijelu karijeru proveo je u redovima momčadi iz Banja Luke. Kao igrač imao je puno nastupa u dresu Borca, s kojim je ostvario velike uspjehe u ligi bivše Jugoslavije, a bio je i član legendarne generacije kluba iz Banja Luke, koja je 1976. godine postala prvakom Europe.

Vijesti o smrti njihovog dugogodišnjeg igrača potvrdio je Borac iz Banja Luke na svojim službenim stranicama: 'S tugom vas obavještavamo da je danas, u 81. godini, preminuo Miro Bjelić.'

VEZANI ČLANCI:

Bjelić je bio istaknuti igrač i član legendarne zlatne generacije Borca, koja je 1976. godine postala prvakom Europe. Također, Bjelić je tijekom svoje karijere bio dugogodišnji član uprave i direktor kluba.

- Miro, neka ti je laka crna zemlja. Hvala ti za sve što si učinio za naš klub i naš grad. Tvoj Rukometni Klub Borac - dodali su.

1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije