NOVI MOMENT

Preokret u situaciji s Kramarićem: Razgovaralo se čak i o tome da napusti reprezentaciju

Susret Portugala i Hrvatske u 1. kolu Lige nacija
Foto: Joao Rico/PIXSELL
1/4
08.09.2024.
u 14:40

Napadač hrvatske reprezentacije se s gostovanja u Portugalu vratio s povišenom tjelesnom temperaturom. Zbog sumnje na zarazu koronavirusom bio je izoliran od ostatka momčadi kako se zaraza ne bi proširila

Nekoliko sati prije početka utakmice 2. kola Lige nacija u kojoj će Hrvatska na Opus Areni snage odmjeriti s Poljskom stižu ohrabrujuće vijesti iz stožera vatrenih. Naime, iako je još u subotu bilo vrlo razvidno kako zbog povišene tjelesne temperature neće nastupiti na današnjem okršaju, iz sata u sat sve se bolje osjeća Andrej Kramarić.

Napadač hrvatske reprezentacije se s gostovanja u Portugalu vratio s povišenom tjelesnom temperaturom. Zbog sumnje na zarazu koronavirusom bio je izoliran od ostatka momčadi kako se zaraza ne bi proširila, a propustio je i oba treninga u Osijeku. U subotu je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak izvijestio da je Kramarić zbog lakše prehlade propustio trening, a mi smo iz izvora bliskih igraču doznali da je zaraza ipak ozbiljnija, te da je Kramarić dva dana nakon Portugala imao tjelesnu temperaturu oko 39 stupnjeva.

Spominjala se čak i mogućnost da Kramarić danas napusti reprezentaciju i vrati se u Njemačku, ali glavni liječnik reprezentacije Saša Janković kazao je kako je situacija s Kramarićem danas sve bolja pa će ostati na raspolaganju Daliću za večerašnju utakmicu. Pitanje je, jasno, hoće li ga Dalić staviti na teren s obzirom na zdravstvene probleme ili će priliku dati nekom drugom napadaču. Vjerojatnija je opcija po kojoj će čitav dvoboj napadač Hoffenheima odgledati s klupe za pričuve.

Spomenuli smo jučer da bi na mjestu Kramarića u špici mogao startati Ante Budimir, a da su iza njega mjesta najvjerojatnije rezervirana za Luku Sučića i Marija Pašalića. No, vidjet ćemo što će izbornik odlučiti, u kadru su mu još Petković, Matanović, Ivanušec...

Komentara 4

AN
antikomunist1
00:02 09.09.2024.

Nikakav preokret se nije dogodio. Namjerno su se širile lažne vijest u medijima i to je to.

KI
KikirikiMiki
18:50 08.09.2024.

kaj čim netko ima malu veču temperaturu odmah se predpostavlja da je korona, totalna glupost, ko da je to jedini razlog za povišenu temperaturu

SE
Senior2
17:23 08.09.2024.

Budimir stavlja koji se nije sastao sloptom, a Matanović je biio u nekoliko prilika i samo je pitanje vremena kad će zabiti. Posebno u utakmici u kojoj bi Hrvatska trebala dominirati. Ah da iz repke se teško ispada i još teže ulazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije