Nakon nesreće

Probudio se iz kome i pomislio da je jedan od najzgodnijih glumaca na svijetu

Rory Curtis i Matthew McConaughey
Foto: PA/PIXSELL/Screenshot
04.06.2020.
u 08:25

Mladi nogometaš zadobio je ozbiljne glave te su prve prognoze bile strašne, liječnici su mislili kako više neće hodati i govoriti kao nekada. No njegov oporavak sve je iznenadio

Rory Curtis, nekadašnji napadač Manchester Uniteda, doživio je u kolovozu 2012. tešku prometnu nesreću te je šest dana proveo u induciranoj komi.

Liječnici su bili šokirani kada se otkrilo da Rory, nakon što se probudio iz kome, sjajno govori na francuskom jeziku. 

- Ne znam kako se to dogodilo. Odjednom sam na francuskom jeziku počeo opisivati kako se osjećam. Nisam ga toliko dobro govorio u srednjoj školi, stoga ne znam kako je moj mozak uspio učiniti nešto takvo - rekao je Rory Curtis i otkrio jednu zanimljivost:

- Također, tada sam mislio da sam glumac Matthew McConaughey. Sjećam se da sam tada razmišljao kako jedva čekam napustiti bolnicu i vratiti se snimanju filmova.

Mladi nogometaš zadobio je ozbiljne glave te su prve prognoze bile strašne, liječnici su mislili kako više neće hodati i govoriti kao nekada. No njegov oporavak sve je iznenadio.

Unitedovi skauti pratili su Roryja još kao 13-godišnjaka na turniru u Engleskoj. Svake školske praznike trenirao je u njihovom kampu, ali nije se želio odvajati od roditelja.

S 18 godina je potpisao za Walsall, ali već tada je počeo gubiti volju za nogometom. Danas radi kao predavač na fakultetu u Birminghamu gdje studente podučava - brijanje.

- Mama ima šest sestara i sve su učiteljice, osim nje. Moji roditelji su tijekom ranih 90-ih posjedovali nekoliko brijačnica. Sve je poteklo iz obitelji, stoga sam odlučio kombinirati nastavu i posao u brijačnici - kaže 30-godišnji Rory Curtis.

>> GALERIJA Moćna Anamaria: Od gole djevojke u Playboyu dogurala je do menadžerice godine!

Rory Curtis i Matthew McConaughey
1/9

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije