PRESTIŽNA ULOGA

Pronađena zamjena za Leonu Popović: Evo tko će nositi zastavu na otvaranju ZOI

Zagreb: Susret s olimpijcima, skorašnjim putnicima na Zimske olimpijske igre u Peking 2022.
Igor Kralj/PIXSELL
02.02.2022.
u 19:09

Svečanost otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu je 4. veljače na velebnom zdanju stadiona Ptičje gnijezdo, otvorenog za ljetne Olimpijske igre 2008. godine.

Umjesto Leone Popović, hrvatsku zastavu na svečanosti otvaranja Zimskih olimpijskih igara (ZOI) u Pekingu 4. veljače, nosit će skijašica Zrinka Ljutić, objavio je Hrvatski olimpijski odbor (HOO).

Uz Zrinku Ljutić, hrvatski stjegonoša bit će i skijaški trkač Marko Skender.

Do promjene jednog od stjegonoša je došlo jer Leona Popović u vrijeme otvaranja Igara neće biti u Pekingu.

Iako olimpijska debitantica i tek 18-godišnjakinja, Zrinka Ljutić je rezultatima dokazala svoju perspektivnost. Četvrta je u poretku slaloma u Europskom kupu u sezoni 2021/22., peta je u poretku u Europskom kupu u sezoni 2021/22. Ljutić drži i 49. mjesto u ukupnom poretku Svjetskog kupa u slalomu.

Svečanost otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu je 4. veljače na velebnom zdanju stadiona Ptičje gnijezdo, otvorenog za ljetne Olimpijske igre 2008. godine.

Komentara 1

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
19:17 02.02.2022.

I bez Leone, Janice i Ivice hrvatski zimski sportaši dolaze na OI 2022 da osvajaju medalje, zauzimaju postolja i daju poslednji atom snage da se ne polome, devastiraju kicmu, dozive frakturu noge ili uz domoljubni nastup slome nekog radnika ili sudiju uz prugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije