uf...

Unajmio je privatnog istražitelja da prati njegovu zaručnicu: 'Ono što je otkrio slomilo me'

shutterstock
17.09.2024.
u 12:30

'Umjesto da razgovaram s njom, učinio sam nešto čega se sramim – unajmio sam privatnog istražitelja da je prati tijekom posljednjeg putovanja'.

Muškarac koji je priznao da sumnja u svoju zaručnicu ispričao je kako je odlučio unajmiti privatnog istražitelja da je prati dok je bila na odmoru s prijateljicama. Svake godine odlazila je na ta putovanja, a on je počeo osjećati da možda nije iskrena prema njemu. Naveo je kako mu je jako neugodno zbog toga što se odlučio na tako drastičan potez, no njegove sumnje su se potvrdile nakon što je istražitelj prikupio dokaze, piše Mirror

Sada se pita kako dalje jer ga muči to što ju je špijunirao i nije imao povjerenja u nju, a istodobno se osjeća izdano. Nije siguran treba li priznati što je učinio ili jednostavno prekinuti vezu bez objašnjenja.

VEZANI ČLANCI: 

Svoje dvojbe podijelio je na Redditu, tražeći savjet o tome kako se suočiti s njom jer je odlučio prekinuti sve odnose. Napisao je: "Zaručnica i ja zajedno smo pet godina. Svake godine ide na žensko putovanje sa svojim prijateljicama. Uvijek sam imao čudan osjećaj u vezi s tim putovanjima. Možda su to bile male promjene u njezinom ponašanju nakon povratka ili razgovori koje bih slučajno čuo." 

"Umjesto da razgovaram s njom, učinio sam nešto čega se sramim – unajmio sam privatnog istražitelja da je prati tijekom posljednjeg putovanja. Nedavno sam dobio rezultate, i iako žalim zbog narušavanja njezine privatnosti, moje sumnje su se pokazale opravdanima. To me potpuno slomilo", kaže. "Sada sam uhvaćen između osjećaja krivnje jer sam je špijunirao, ali i duboke boli zbog njezine izdaje. Volim je, ali više ne vidim budućnost za nas. Kako da joj priznam što sam učinio?" 

VEZANI ČLANCI: 

Nakon što su mu mnogi savjetovali da bude iskren, kasnije je podijelio novosti o situaciji. Ispričao je kako je pokušao riješiti stvari na zreo način te joj dao priliku da sama prizna. Pitao ju je želi li podijeliti nešto o svom putovanju, ali njen odgovor ga je ostavio zbunjenim, zbog čega je preispitao vlastitu percepciju.

Zatim je dodao: "Kad sam je suočio s dokazima o aferi, bila je šokirana i odmah me pitala kako sam doznao. Rekao sam joj istinu, da sam unajmio privatnog istražitelja. Neki su mi savjetovali da optužim njezine prijateljice, ali odlučio sam to izbjeći. Bila je bijesna – nikad je nisam vidio takvu. Također sam obavijestio partnera jedne od njezinih prijateljica o dokazima kako bi bio informiran i mogao razmisliti o testiranju, ako je potrebno. Naša veza definitivno je završila. Otišao sam u hotel i dao joj prostor da se iseli." 

Korisnici Reddita brzo su pohvalili njegove postupke. Jedan je komentirao: "Dobar si čovjek, bolji od mene. Ja joj ne bih rekao kako sam doznao, ali svaka čast što si podijelio informacije s drugim partnerima", dok je drugi dodao: "Srećom, nisi oženio ovu osobu. Žao mi je što si morao to proći, ali bolje sada nego kasnije."

Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

Komentara 8

SK
SkvikiZg
08:52 18.09.2024.

Kaj ona ima sama putovati, kod prve želja za putovanje solo raskid i pa pa

MA
Maslac
07:09 18.09.2024.

Jednog mog poznanika , 165 cm , je prazio privazni detektiv kojeg je njegova zena unajmila.

MO
montello
10:20 18.09.2024.

Najgore kad se razocaras u Neku osobu bolje prije nego kasnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije