POČELA NBA LIOGA

Prvaci krenuli kiksom, Knicksi bolji od Bostona

'Boston Celtics forwards Kevin Garnett (L) and Paul Pierce (34) force New York Knicks forward Carmelo Anthony (C) to pass the ball in the third quarter of Game 4 of their NBA Eastern Conference playof
'RAY STUBBLEBINE'
26.12.2011.
u 10:39

Diljem svijeta na Božić su se igrale nogometne lige samo u Bahreinu, Egiptu, Iraku, Izraelu, Maroku, Tajlandu... no košarka se vratila u Ameriku.

Nakon dugog i frustrirajućeg lockaouta, u nedjelju je započela sezona 2010.-2011., otprilike dva mjeseca nakon zakazanog početka.

Sezonu su otvorili New York Knicksi i Boston Celticsi, a u NBA-u su učinili sve da odmah prvog dana sezone navijačima pruže najveću poslasticu, odnosno reprizu prošlogodišnjeg finala između Dallasa i Miami Heata.

Podsjetimo, nakon dogovora klubova i igrača, igrat će se "ubrzana" sezona, a neki će morati igrati i po tri utakmice u tri dana.

Svi će klubovi igrati 48 utakmica u konferencijama, a zatim 18 protiv košarkaša iz druge konferencije.

Doigravanje počinje 28. travnja.

Rezultati prvih NBA susreta igranih u nedjelju i ponedjeljak:

Dallas – Miami 94:105
New York – Boston 106:104
LA Lakers – Chicago 87:88
Oklahoma City – Orlando 97:89
Golden State – LA Clippers 86:105

Ključne riječi
nba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije