Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI TRANSFER

PSG treba hitno zamijeniti Mbappéa. Za zvijezdu Napolija ponudili su 100 milijuna eura

Serie A - Napoli v Cagliari
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
1/4
29.05.2024.
u 15:30

Kvaratskhelia je u Napoli došao u ljeto 2022. godine iz Dinama iz Batumija, grada na jugozapadnoj obali Gruzije. Napoli ga je platio svega 13.3 milijuna eura, a Gruzijac se brzo nametnu kao jedan od stožernih igrača i uz Victora Osimhena odigrao ključnu ulogu u osvajanju "scudetta"

Čitavo postrojenje Paris Saint-Germaina imat će puno posla ovoga ljeta. Klub je konačno napustio Kylian Mbappé, temeljni igrač koji je nosio njihovu igru od kada je tamo došao iz Monaca još 2018. godine. Nakon turbulentne sage, Parižani se konačno mogu posvetiti stabilizaciji i izgradnji nove momčadi koja će moći zadržati njihovu domaću dominaciju, a istovremeno se boriti za europske trofeje.

Klubu je odavno velika želja osvajanje Lige prvaka, a upravo u tom podvigu kao da ih prati najgora sreća. Klub je gotovo opsjednut tim natjecanjem. Kako bi ga osvojili dali su stotine milijuna eura na transfere poput Neymara i Lionela Messija. Ipak, sve što su pokazali jest da sav taj silni novac ne pomaže ukoliko drugi segmenti nedostaju. Izvjesno je da će se morati okrenuti novom načinu funkcioniranja.

VIDEO Sportska legenda doživjela je težak razvod braka i infarkt: 'Više uopće ne uživam u životu'

Tijekom proteklih mjeseci dali su upravo naznake tog strateškog zaokreta. Uprava je izrazila želju i namjeru da se više oslanja na vlastitu školu nogometa. Povrh toga, žele prekinuti s praksom skupih transfera razvikanih imena ukoliko nije riječ o igračima za koje procjene da su dugoročno profitabilni. Upravo to je njihova prosudba kada je u pitanju Napolijev gruzijski ofenzivac Khvicha Kvaratskhelia (23).

Talijanski transfer insajder Gianluca Di Marzio piše kako je PSG za "Kvaradonu", kako ga navijači Napolija vole zvati, ponudio 100 milijuna eura. Navode je potvrdio i igračev agent Mamuka Jugelim u intervjuu za Gazzettu dello Sport.  "Interes iz Saudijske Arabije nije istinit. Međutim, istina je da postoji interes od PSG-a, čak i ponuda, ali sve ovisi o odluci Napolija i klupskog predsjednika", kazao je agent.

Kvaratskhelia je u Napoli došao u ljeto 2022. godine iz Dinama iz Batumija, grada na jugozapadnoj obali Gruzije. Napoli ga je platio svega 13.3 milijuna eura, a Gruzijac se brzo nametnu kao jedan od stožernih igrača i uz Victora Osimhena odigrao ključnu ulogu u osvajanju "scudetta" nakon 33 godine. Za Napoli je nastupio 88 puta uz 25 golova i 26 asistencija. Igrao je i u kazanskom Rubinu, Rustaviju, moskovskoj Lokomotivi te Dinamo Tbilisiju. S reprezentacijom Gruzije se plasirao na prvo veliko natjecanje u povijesti i nastupit će na Euru u Njemačkoj.

GALERIJA Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Serie A - Napoli v Cagliari
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije