Sportski diorektor

Ragnick: Rebić je veliko pojačanje, obogatit će našu igru

ante rebić
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.08.2014.
u 21:53

- Sa svojih 20 godina, Ante Rebić već ima veliko iskustvo. Bio je dio hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu te je zaigrao u svim utakmicama

Kao što je već znano, Ante Rebić ove će sezone biti na posudbi u Leipzigu, ambicioznoj momčadi druge njemačke lige, koja želi što skoriji odlazak u Bundesligu. Njihov vlasnik je Dieter Mateschitz, vlasnik Red Bulla, a momčad je dobila nekoliko kvalitetnih pojačanja. Među njima je i Ante Rebić, o kojem govore u superlativima.

- Sa svojih 20 godina, Ante Rebić već ima veliko iskustvo. Bio je dio hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu te je zaigrao u svim utakmicama, rekao je Ralf Rangnick, sportski direktor, te dodao:

- Svojom dinamičnom igrom i driblinzima obogatit će našu momčad i dodatno povećati kvalitetu igračkog kadra.

>>Ante Rebić odlazi iz Fiorentine na godinu dana u Leipzig

Komentara 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:10 05.08.2014.

Rebic zasluzuje jaci tim.

JU
juma
10:49 05.08.2014.

Vjerovatno se samo htio maknuti iz Italije, ali sumnjam da u drugoj njemaökoj ligi može napredovati kao igrač. Po toj logici mogao se vratiti u HNL, jer je bar pola naše lige kvalitetnije od njemačkih drugoligaša.

MT
mladen.turcic
19:15 06.08.2014.

neznam dali je to nazadovanje,jer ce bar igrat konstantno,si.mladi igraci se negdje kale,osim toga gazde su ga poslale i tu je gotova prica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije