SAMO NE TAMO

Sterlingu navijači Liverpoola nikad neće oprostiti ako ode 'gdje ne smije'

Raheem Sterling
Reuters
04.06.2015.
u 23:55

Nova destinacija mladog i još uvijek nedorečenog Sterlinga bi trebao biti Manchester United

Raheem Sterling na izlaznim je vratima Liverpoola. Iako ovaj 20-godišnjak ugovor s Redsima ima do 2017., nakon što je odbio potpisati novi, na ljeto će vjerojatno napustiti Anfield.

Zainteresiranih strana ne nedostaje, spominjao se interes Bayern, Reala, Arsenala, Manchester Cityja, ali čini se da će ofenzivac Liverpoola prema Manchester Unitedu.

Sterling je prema pisanju engleskih medija, čelnicima Liverpoola poručio da mu ovog ljeta omoguće transfer na Old Trafford jer vjeruje da će napredovati pod Louisom van Gaalom.

>> Ništa od Kovačića, Sterling osvojio nagradu 'Golden boy'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije