ODLAZAK IZ BARCELONE

Rakitić se oprostio od Messija: 'Leo, nastavi nas i dalje oduševljavati svojom čarolijom

(SP)SPAIN-BARCELONA-SOCCER-LA LIGA-BARCELONA VS RAYO VALLECANO
Foto: Joan Gosa/XINHUA/PIXSELL
1/3
07.08.2021.
u 12:30

Podsjetimo, rasplet oko Lionela Messija dolazi brže nego što je itko očekivao, a nakon što je Barcelona objavila Argentinac odlazi, brat katarskog emira potvrdio je da Messi potpisuje za Paris Saint-Germain.

Ivan Rakitić oprostio se od svog dugogodišnjeg suigrača Lionela Messija koji je u četvrtak navečer napustio Barcelonu. Podsjetimo i Rakitić je prošlog ljeta, nakon 6 godina, napustio Barcelonu i vratio se Sevilli. Rakitić je biranim riječima u svojoj Instagram objavi zahvalio Leu.

"Leo, bila mi je čast igrati s tobom svih ovih godina. Hvala ti na svemu što si učinio za veliki klub kao što je Barcelona. Tvoje naslijeđe je neprocjenjivo. Želim ti sve najbolje u budućnosti. Nastavi nas i dalje oduševljavati svojom čarolijom."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Podsjetimo, rasplet oko Lionela Messija dolazi brže nego što je itko očekivao, a nakon što je Barcelona objavila Argentinac odlazi, brat katarskog emira potvrdio je da Messi potpisuje za Paris Saint-Germain.

Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, koji je brat Emira koji je vlasnik PSG-a, potvrdio je u objavi na društvenim mrežama da su pregovori s Messijem završeni i da će uskoro uslijediti službena objava.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije