VELIKO PRIZNANJE

Rakitić uz Messija i Ronalda u momčadi kola Primere!

Ivan Rakitić
UES/Pixsell
23.09.2014.
u 12:02

Uz njega su Mauro dos Santos iz Almerije, koja je iznenadila Real Sociedad 2:1, te Mateo Musachhio, koji je u pobjedi Villarreala protiv Rayo Vallecana 4:2 zabio gol.

Barcelona je ostala na vrhu zahvaljujući uvjerljivoj 5:0 pobjedi protiv Levantea u nedjelju, a Real Madrid je dan ranije s 8:2 razbio Deportivo u La Coruni. Prvak Atletico je kod kuće je odigrao 2:2 sa Celtom.

Upravo je vratar momčadi iz Viga, Sergio Alvarez, zaslužio mjesto u Goalovoj momčadi četvrtog kola Primere jer je obranama uspio donijeti bod svojoj momčadi na Vicente Calderonu.

U obrani je Javier Mascherano, koji je pomogao Barceloni da i četvrto kolo zaredom sačuva mrežu. Uz njega su Mauro dos Santos iz Almerije, koja je iznenadila Real Sociedad 2:1, te Mateo Musachhio, koji je u pobjedi Villarreala protiv Rayo Vallecana 4:2 zabio gol.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Evo kako je Rakitić nadmašio Modrića u samo mjesec dana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije