Trener Leicestera

Ranieri: Naš san sada mora postati stvarnost

Claudio Ranieri
Reuters/PIXSELL
25.04.2016.
u 10:00

- Pozitivan sam i vjerujem u naslov prvaka. Nakon ove utakmice još smo bliže svome cilju, ali neće nam biti lako, pred nama je puno posla

Leicester je u 35. kolu engleske lige pobijedio Swansea s 4:0 i došao korak bliže naslovu prvaka. No, pred njima je još dug put jer i Tottenham je u sjajnoj formi, a još uvijek ih može dostići. Claudio Ranieri sada na sve moguće način pokušava motivirati svoje igrače kako ne bi posrnuli pred sam kraj prvenstva.

- Pozitivan sam i vjerujem u naslov prvaka. Nakon ove utakmice još smo bliže svome cilju, ali neće nam biti lako, pred nama je puno posla jer u mojim mislima Tottenham će pobijediti sve do kraja, rekao je Ranieri pa dodao:

- Prije utakmice igračima sam poručio da je vrijeme da naš san postane stvarnost. Moramo se boriti za to. Jučer nismo imali Vardyja, ali bilo je sjajno. Drugi su znali da moraju dati još više nego inače i bilo je lijepo gledati ih kako se zajedno bore.

Leicester tri kola prije kraja ima 76 bodova, a Tottenham 68. No, Spursi imaju i utakmicu manje, danas dočekuju WBA.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije