Ofenzivni veznjak

Rasprodaja u Osijeku, otišao još jedan igrač, navijači se čude: 'Napadamo peto mjesto?'

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
Autori: Eva Grgić, Hina
29.12.2021.
u 19:54

U ponedjeljak je za Olimpiju potpisao i Robert Mudražija koji je stigao iz Rijeke, a od ranije u klubu su Dino Špehar i Goran Milović.

Hrvatski nogometaš Marin Pilj (25) napustio je redove Osijeka i karijeru će nastaviti u ljubljanskoj Olimpiji, objavili su klubovi.

Ofenzivni veznjak je za Olimpiju potpisao ugovor do 30. lipnja 2024. godine, postavši četvrti hrvatski nogometaš u redovima "zmajčeka" koje vodi hrvatski stručnjak Dino Skender.

Skender je Pilja trenirao i u drugoj, ali i prvoj momčadi Osijeka.

U ponedjeljak je za Olimpiju potpisao i Robert Mudražija koji je stigao iz Rijeke, a od ranije u klubu su Dino Špehar i Goran Milović.

"Zahvalio bih se svima u klubu i oko kluba na ove jako lijepe četiri godine. Užitak mi je bio igrati u gradu u kojem sam odrastao, ali došlo je vrijeme da krenem dalje. Osijeku želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone," rekao je Pilj koji je  za "Bijelo-plave" ukupno upisao 118 nastupa uz deset pogodaka i šest asistencija. 

Prije Osijeka igrao je za Belišće i Novigrad.

Olimpija je trenutačno na trećem mjestu u slovenskom prvenstvu sa 31 bodom, osam manje od vodećeg Maribora, ali i uz dvije utakmice manje. Ispred Olimpije je i Koper sa 38 bodova.

Očekivano, navijači se ne mogu načuditi odlascima iz kluba s Drave koji najavljuje borbu za prvo mjesto i pitaju: Napadamo li sada peto mjesto?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NK Osijek (@nkosijek)

Ključne riječi

Komentara 8

SU
Suomi
20:24 29.12.2021.

Pa nije niti Bjelica imun na proviziju. Nije bio niti u Dinamu. Tako je to. Na kraju isoafaju samo braca Mamic lopovi, a ostali su dobrocinitelji hrvatskog nogometa.

Avatar drug Joža
drug Joža
20:25 29.12.2021.

Božićna rasprodaja...do 70%

ES
estuar
23:45 29.12.2021.

Pa nisu valjda stvarno mislili da će..... Ili oni ljuskavci iz ajduka? E, naivaca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije