ESPN-ov izbor

Razbijač reketa Goran među sportašima tankih živaca

Goran Ivanišević
Reuters
19.02.2011.
u 14:21

Najbolji hrvatski tenisač Goran Ivanišević našao se na popisu deset sportaša koji su u žaru borbe izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem

Izbor internetskog portala američke TV mreže ESPN bio je inspiriran nedavnim ispadom Milanova kapetana Gennara Gattusa. Goran je 2000. godine morao predati meč 2. kola Korejcu Hyung-Taik Leeju jer više nije imao reketa za nastavak susreta. Splićanin je tada razbio tri reketa.

Među ostalim na tom su se popisu našli: tenisač McEnroe (verbalni sukob sa sucem u Wimbledonu, 1981.), nogometaš Zidane (glavom udario Materazzija, 2006.), vozač formule 1 Piquet (šakom udario Salazara, 1982.), boksač Tyson (Holyfieldu odgrizao komadić desnog uha, 1997.)...

Ključne riječi

Komentara 1

SP
spancro
23:18 19.02.2011.

eto vidite prije ste se grozili i govorili kako ponasanje a sada se sa time dicite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije