ekipa od pola milijarde eura

Real Madrid slaže zastrašujuću momčad: Vatreni bi mogao biti dio novih 'galacticosa'

Igor Kralj PIXSELL / REUTERS
28.12.2022.
u 21:40

Kraljevski klub će u budunoćnosti imati momčad koja će harati europskim terenima, a svoje mjesto mogao bi imati i fantastični Gvardiol

Aktualni španjolski prvak Real blizu je kompletiranja momčadi koja bi trebala godinama vladati europskim i domaćim nogometom. Marca piše da će kraljevski klub u siječnju završiti transfer Judea Bellinghama iz dortmundske Borussije koji će koštati 100 milijuna eura, engleski veznjak je zadnja karika koja nedostaje u strašnom stroju Madriđana. No, krenimo redom, Courtois je od Chelseaja otkupljen za 35 milijuna eura, dok je Eder Militao iz Porta otkupljen za 50 milijuna eura. Antonio Rudiger i David Alaba su stigli kao besplatni igrači no plaće im sigurno nisu nimalo male. 

Real ozbiljno računa na desnog braniča Tobiasa koji je na posudbi iz Šahtara i ozbiljno se računa na njega, a u planu je dovođenje lijevog bočnog Alphonsea Daviesa čija je vrijednost 70 milijuna eura iako je tu već Mendy koji je plaćen Lyonu 50 milijuna eura. Legendarni vezni red Modrić - Casemiro - Kroos će biti u budućnosti zamijenjen nadolazećima zvijezdama Valverdeom, Tchouamenijem ( stigao za 80 milijuna eura) te Bellinghamom, no u prikrajku svoju šansu čeka i Camavinga. 

Real je nedavno dogovorio transfer brazilskog čuda od djeteta Endricka za 35 milijuna eura, dok su ranije za istu cifru od 45 milijuna eura stigli Vinicius iz Flamenga odnosno Rodrygo iz Santosa. Nakon Luke Modrića, još jedan Hrvat bi mogao nositi bijeli dres, po medijima se spekulira kako Florentino Perez želi angažirati Joška Gvardiola za kojeg će Leipzig tražiti oko 100 milijuna eura.

Dakle, novi Real bi mogao izgledati ovako: Courtois - Tobias, Rudiger, Gvardiol (Militao), Mendy (Davies) - Tchouameni, Valverde, Bellingham (Camavinga) - Rodrygo, Vinicius, Endrick. 

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
22:04 28.12.2022.

Tako se mislilo i ua City pa što se iznjedrilo ?? Jedan izgubljeni finale LP u više od 12 g. Haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije