JOŠ JEDAN PEH

Real ponovo u nevoljama. Ancelotti potvrdio ozljedu važnog igrača

LaLiga - Real Madrid v Deportivo Alaves
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/2
30.09.2024.
u 16:43

Belgijanac je u završnici utakmice zadobio ozljedu mišića lijeve noge. trener Carlo Ancelotti je to i potvrdio, a na pregledu se pokazalo da se radi o ozljedi aduktora

Madridski derbi između Atletica i Reala završio je s neriješenih 1-1. Real je poveo golom Edera Militaa u 64. minuti, a uzvratio je Angel Correa u petoj minuti sudačke nadoknade. Najdeblji kraj iz ove utakmice izvukao je prvi golman Reala Thibaut Courtouis.

Prvo su ga navijači Atletica s tribina napadali i vrijeđali s obzirom da je svojevremeno bio njihov igrač, zatim je Courtouis gol Militaa proslavio na način na koji im se nije svidio, pa su ga gađali raznim predmetima. U konačnici je dobio upaljačem u glavu zbog čega je i utakmica u 69. minuti bila prekinuta na kraće vrijeme.

GALERIJA  Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid v Deportivo Alaves
1/19

Kao da to nije bilo dovoljno, Belgijanac je u završnici utakmice zadobio ozljedu mišića lijeve noge. trener Carlo Ancelotti je to i potvrdio, a na pregledu se pokazalo da se radi o ozljedi aduktora te će van terena izbivati nekoliko tjedana.

Tako će na gol ponovno stati Ukrajinac Andrej Lunin koji je prošle sezone odlično iskoristio priliku koja mu se pružila nakon što je Courtouis doživio tešku ozljedu križnog ligamenta zbog koje je propustio gotovo cijelu sezonu. Na kraju se vratio i branio finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund (2-0). 

VIDEO Nevjerojatna brojka: Luka Modrić uskoro će ući u društvo u koje ulaze rijetki i samo najveći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije