NOVI POSLODAVAC

Rebić potpisao za najlošiji klub lige, navijači ne zaboravljaju trenutak gdje je pokazao pravo lice

ARHIVA - 2021. UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
Luka Stanzl/PIXSELL
27.08.2024.
u 10:11

Lecce je u sezoni 2019/2020 ispao iz lige. U doba pandemije koronavirusa Serie A je završena u srpnju, a Rebić je u lipnju 2020. postigao pogodak Lecceu u pobijedi 4:1. Proslavu tog zgodtika navijači Leccea još mu ne zaboravljaju

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić (30) novi je član talijanskog prvoligaša Leccea, objavio je klub. Rebić je posljednju sezonu bio član Bešiktaša, međutim Turci su početkom kolovoza objavili prekid suradnje. Rebić je za klub iz Istanbula upisao svega 23 nastupa postigavši jedan gol.

U Bešiktaš je stigao iz Milana čiji je dres nosio od rujna 2019. do srpnja 2023. godine, a prije toga igrao je i za Eintracht, Veronu, Leipzig, Fiorentinu i Split. Za hrvatsku reprezentaciju je sakupio 42 nastupa i postigao tri gola. Lecce je u novu sezonu ušao s dva poraza i 0-6 razlikom pogodaka.

VEZANI ČLANCI:

Lecce je u sezoni 2019/2020 ispao iz lige. U doba pandemije koronavirusa Serie A je završena u srpnju, a Rebić je u lipnju 2020. postigao pogodak Lecceu u pobijedi 4:1. Proslavu tog zgodtika navijači Leccea još mu ne zaboravljaju. Bivši vatreni opazio je da je mladi Lecceov sakupljač lopti iza gola totalno slomljen golom koji je upravo zabio njegovom klubu.

Rebić je zatim izveo potez koji će se pamtiti, došao je do Lecceovog sakupljača lopti te ga grlio i tješio, a ovaj se bio toliko šokiran da se uspio samo nasmijati. Te scene objavio je nedavno na društvenim mrežama i njegov novi poslodavac.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

TA
tapiros77
11:14 27.08.2024.

Dogodine u Hajduku - kad ga potjeraju iz Italije (ponovno)! I onda opet ide priča u Splitu da je to taj kamenčić koji im je nedostajao u borbi za prvaka! Klasika u koju slijepo vjeruje 100 tisuća članova! Samo u Splitu!

BE
Berbor
10:45 27.08.2024.

Bravo Rebicu! Budi novi Fenix. Imas talenta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije