SKUPI PARTY U DUBLINU

Redknapp najavio oštre kazne zbog tuluma

Tottenham
AFP
Autori: Matija Majdak, TS
19.12.2009.
u 10:10

Trener Tottenhama Harry Redknapp najavio je oštre kazne za svoje igrače koji su prošlog tjedna bez njegova znanja otputovali na tajni božični tulum u Dublinu.

Rednkapp je strogo zabranio zabave, a za ovu u Dublinu je saznao naknadno. Zabava je bila četiri dana prije utakmice protiv Wolvehamptona koju su Spursi izgubili na domaćem terenu.

- Sve ćemo riješiti unutar kluba. Odradit ćemo utakmicu u subotu protiv Blackburna, a onda ćemo krenuti u rješavanje tog problema - rekao je Redknapp.

Trener Tottenhama je tulume zabranio zbog cilja da se momčad koncentrira na prvenstvo kako bi na kraju sezone osigurali mjesto u Ligi prvaka.

- Nisam ništa znao o tom putovanju. Nažalost takve stvari se događaju u svakom klubu. Mi ćemo se obračunati s tim problemom i to žestoko - zaključio je Redknapp.

The Sun donosi vijest da se radi o 16-orici igrača, a nije poznato jesu li u prijestupu sudjelovali hrvatski nogometaši. Sun tvrdi da nisu sudjelovali Palacios, Pavljučenko, Bale i Giovani dos Santos.

The Sun je najavio da Redknapp razmišlja o tome da Robbieju Keaneu, kao rodonačelniku ideje, oduzme kapetansku vrpcu.

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:44 19.12.2009.

Trener Rednkapp nebi smio kazniti Hrvatski dio ekipe Tottenham Hotspur. Naime Modrić, Čorluka i Kranjčar su navikli popiti i tulumariti sa reprezentacijom i bilo bi vrlo nefair da jih coach Rednkapp tretira kao ostale Spursove profesionalce.

LU
lula
14:47 19.12.2009.

evo ukratko : 1 hrvat-odlicno 2-hrvata - dobro 3- hrvata u momcadi- Kaosssss,,hehehehe nas mentalitet...najjači smo

TE
tetrijebzg
13:13 19.12.2009.

Ako su slušali narodnjake obavezno kazniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije