RUŽNE SCENE

Regionalni mediji raspisali su se o kaosu u Splitu. Pročitajte što pišu o Torcidinom divljanju na travnjaku

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igra?i pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/18
03.04.2024.
u 21:52

Mediji iz regije raspisali su se o kaosu nakon utakmice na Poljudu kada su bijesni navijači Torcide upali na travnjak i bakljama jurili igrače koji su zatim pobjegli u svlačionice

U finalu 33. izdanja hrvatskog nogometnog Kupa igrat će Dinamo i Rijeka. Ove godine finale se igra na dvije utakmice, prva je 15. svibnja u Zagrebu, a uzvrat je na Dan državnosti, 30. svibnja na Rujevici. Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk sa 1-0 golom Sandra Kulenovića u 15. minuti, dok je Rijeka u prvom polufinalnom ogledu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici identičnim rezultatom porazila Lokomotivu golom Ivana Smolčića u 70. minuti.

GALERIJA Kaos na Poljudu: Huligani upali na teren pa bacali sjedalice i sukobili se s policijom

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igra?i pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
1/18

Za Dinamo će to biti 24. finale, a do sada je slavio rekordnih 16. puta. S druge strane Rijeka je izborila svoje deveto finale Kupa, a u dosadašnjih osam finala šest puta je slavila. Nakon što je Dinamo u subotu u ligaškom ogledu slavio sa 1-0, četiri dana kasnije dva najveća hrvatska kluba su ponovo na Poljudu odmjerili snage. Ovoga puta u polufinalu Kupa, a ishod je bio identičan. Bio je to čak šesti međusobni derbi Hajduka i Dinama ove sezone.

Mediji iz regije raspisali su se o kaosu nakon utakmice na Poljudu kada su bijesni navijači Torcide upali na travnjak i bakljama jurili igrače koji su zatim pobjegli u svlačionice. Prekinuli su slavlje Dinamovih nogometaša s Boysima, a nerede je spriječila interventna policija koja je Torcidaše vratila na sjever. 

VEZANI ČLANCI:

- Kaos u Splitu: Bijesni navijači Hajduka upali na teren, igrači pobjegli u svlačionice - piše Klix.ba uz komentar:

- Pripadnici Torcide, najvatrenijih navijača Hajduka, napravili su kaos nakon završetka večerašnje utakmice polufinala Kupa Hrvatske u kojoj je njihov tim izgubio od ljutog rivala Dinama rezultatom 1:0. Naime, Torcida je probila zaštitnu ogradu na sjevernoj tribini i krenula prema terenu, a onda su se dali u trk prema tribini na kojoj su bili smješteni Dinamovi navijači Bad Blue Boysi.

- Kaos na Poljudu: Navijači Hajduka krenuli prema gostima, nakon toga i sukob sa policijom - javlja SportSport.ba pa nastavlja:

- Na kraju ogleda nemile scene na splitskom Poljudu. Najvatreniji navijači Hajduka utrčali su na teren i krenuli prema gostujućim navijačima, a zatim je utrčala u policija na teren. Nakon što je policija utrčala na teren navijači Hajduka su krenuli u obračuna sa policijom, a letjele su i stolice sa poljudskog stadiona.

- KAOS NA POLJUDU! Torcida probila ogradu i upala na teren posle meča Dinama i Hajduka - ružne scene obilaze Europu - naslov je Kurira. 

- Nestvaran skandal u Splitu! Navijači Hajduka upali na teren poslije poraza od Dinama, igrači bježali: Jedva spriječen epski haos - piše Blic.

 

Komentara 11

MA
Marsi
22:26 03.04.2024.

Nema druge nego sto prije uvesti zakon o sportu onako kako je to uradila Tatcher u Velikoj Britaniji.

LI
Libela
21:57 03.04.2024.

Iz koje to regije? Hrvatska pripada jadransko-sredozemnoj i srednjoeuropsko-panonskoj regiji, a ne balkanskom Jugoregionu.

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
21:59 03.04.2024.

U mojem civilizacijskom i kulturnom i povijesnom području do sada mediji o tom događaju još nisu pisali. Što pišu na istoku mi je potpuno irelevantno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije