Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVI KLINCI

'Rekao sam, zapamtite ime Borna Sosa'' Jedna od najjačih generacija Dinama preuzima reprezentaciju

24.09.2022.
u 11:28

- Obojica su to sjajno 1998. godište, Sosa je bio sjajan, on je, kao i kasnije Joško Gvardiol, stalno igrao s godinu dana starijim momčadima jer je to jednostavno mogao, pa je tada igrao s generacijom i kojoj su bili Čorić, Benković..., priča nam jedan od prvih trenera mlade zvijezde reprezentacije.

Komentara 1

BE
Berlioz
17:44 24.09.2022.

Strašni su bili napadi medija i tro.lova iz raznih klubova kad je većina igrača u mladoj reprezentaciji bila iz Dinama, znalo ih je igrati po devet - deset u pojedinim utakmicama. Vikalo se da je to nepošteno, prijevara, Mamić ii uobičajene pjesme. To je bila generacija 1998! To su bili Sosa, Brekalo, Moro, Šemper, Ivanušec, generacija koja je pobijedila u svim utakmicama u prvenstvu sa strašnom gol razlikom, imali su 40-50 bodova prednosti pred Hajdukom. Ali zlonamjerni novinari su pisali da ih Mamić nezasluženo gura u reprezentaciju a naivci koji im vjeruju su to ponavljali kao papige. Danas vidimo jesu li zasluženo bili u repki. U tadašnjoj reprezentaciji su bili i Erlić, Boško Šutalo. a jedini koji je nedostajao a nalazi se i danas u reprezentaciji je Lovro Majer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?