KONAČNO DOGOVORENO?

Relevo: Dinamo dogovorio Livakovićev transfer. Vratar 'vatrenih' odlazi u ligu petice

Susret Dinama i Astane u 2. pretkolu Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
12.08.2023.
u 16:32

Livaković je u Dinamo došao 2015. godine iz NK Zagreba za 650 tisuća eura. Iduću je godinu odradio na posudbi u svome starom klubu, a potom je trajno ostao igrati na Maksimiru gdje je debitirao u utakmici protiv Hajduka 2016. godine

Talijanski novinar Matteo Moretto koji radi za španjolski Relevo objavljuje kako je Dinamo dogovorio transfer Dominika Livakovića u španjolskog prvoligaša Almeriju. Prvoligaš je navodno poslao ponudu od osam milijuna eura odštete i milijune eura bonusa. Međutim, odštetna klauzula u Livakovićevom ugovoru određuje mu cijenu od 10 milijuna eura. 

Već su ranije mediji pisali kako se Dinamo dogovorio o transferu. Ponajprije turski, koji uporno tvrde da je sve dogovoreno s Fenerbahčeom. Prema njihovim tvrdnjama u Istanbul je trebao otići nakon utakmica s Astanom, ali to se nije dogodilo. Pitanje je hoće li se obistiniti spomenuti transfer u Španjolsku nakon utakmica s AEK-om.

VEZANI ČLANCI:

Livaković je u Dinamo došao 2015. godine iz NK Zagreba za 650 tisuća eura. Iduću je godinu odradio na posudbi u svome starom klubu, a potom je trajno ostao igrati na Maksimiru gdje je debitirao u utakmici protiv Hajduka 2016. godine. Do sada je šest puta osvojio naslov prvaka Hrvatske i triput pobijedio u Superkupu. Nastupa i za reprezentaciju s kojom se domogao srebra i bronce na svjetskim prvenstvima.

VIDEO Grci: Otkriven uzrok i točno vrijeme smrti grčkog navijača. Našao se među sukobljenim huliganima

Komentara 5

MA
MarkoMarkoM
17:43 12.08.2023.

Ma, dosadni ste s ovom sagom. Nema gdje ga vec niste smjestili.

Avatar Žuti
Žuti
21:33 12.08.2023.

Golmane se tako teško prodaje. Livaković je bio ponajbolji golman svjetskog prvenstva prije pola godine i neće ga nitko za danas malih 10 milijuna eura.

T2
Tomo_20
17:53 12.08.2023.

Kakva vas Almeria spopala nece nikad da vidi LP majko mila !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije