PRIPREME ZA EP

Repešini izabranici preselili u Brod, stigao i Draper

'24.08.2012.,Osijek - Dvorana Gradski vrt.Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u kosarci  2013. godine u Sloveniji.Hrvatska - Madjarska,Jasmin Repesa Photo:Davor Javorovic/PIXSELL'
Davor Javorović/Pixsell
01.08.2013.
u 18:49

Košarkaši će u dvorani Vijuš dva puta na dan trenirati do 7. kolovoza i odigrati utakmicu protiv Makedonije

Nakon Svetog Martina na Muri i kraćeg dvodnevnog odmora, pripreme za Eurobasket u Sloveniji najbolji su hrvatski košarkaši u četvrtak nastavili u Slavonskom Brodu. S izbornikom Jasminom Repešom u novu su pripremnu bazu doputovali svi igrači, uključujući i Dontaya Drapera, koji se dan ranije na Hvaru lakše ozlijedio nagazivši na ježa. Košarkaši će u dvorani Vijuš dva puta na dan trenirati do 7. kolovoza. Umjesto najavljene dvije, odigrat će samo jednu prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Makedonije, i to u utorak, 6. kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije