Izvršni odbor HNS-a

Reprezentacija na Poljudu jeftinija nego u Maksimiru

\'27.09.2011., Lyon - Na dan utakmice 2. kola UEFA Lige Prvaka izmedju Olimpique Lyonnais - GNK Dinamo Zagreb uprava Dinama i VIP gosti prosetali su oko hotela i otisli u soping. Damir Vrbanovic, glav
Goran Stanzl/PIXSELL
03.08.2012.
u 16:42

– Tražio se odgovor Porezne uprave na koji račun Šibenika treba uplatiti novac Šibeniku, no odgovor spore birokracije nije stigao

Izvršni odbor potvrdio je sve članove stručnog stožera Igora Štimca, stožera koji će prvi put našu reprezentaciju povesti u Splitu protiv Švicarske. Za tu prijateljsku utakmicu određene su i cijene ulaznica (sjever 50, istok 100, zapad 150, jug 120, lože po 500 kuna). Ujedno su određene cijene i za Maksimir, za prvi susret kvalifikacija s Makedonijom i one su nešto skuplje (sjever i jug 60, istok 120, zapad 150 i 200, lože 1.000 i 1.500).

– Jesu skuplje, zato što se u Splitu igra prijateljska utakmica i u okviru je proslave stotinu godina HNS-a. Ove cijene u Maksimiru vjerojatno će biti uobičajene – kazao je izvršni predsjednik saveza Damir Vrbanović.

Savez se sporazumno razišao s Dragutinom Katalenićem, Antom Pavlovićem i glasnogovornikom Davorom Gavranom.

– Uskoro će ići natječaji za nove ljude, bit će i novih radnih mjesta. Vlado Iveta postao je tajnik saveza, imat ćemo 'tehnika' reprezentacije... – kazao je Vrbanović te se pohvalio dosljednošću saveza koji nije dozvolio ženskom klubu Split da ostane u prvoj ligi, koji nije prihvatio prijedlog drugoligaša da ostane liga 16. No, onda nije jasno zašto nisu bili dosljedni kad je u pitanju suspenzija Hajduka zbog duga Šibeniku.

– Tražio se odgovor Porezne uprave na koji račun Šibenika treba uplatiti novac Šibeniku, a odgovor spore birokracije nije stigao. No, Hajduk je trenutačno suspendiran i u subotu do 16 mora riješiti problem.

Može li biti novog prolongiranja isplate?

– Ne znam – zaključio je Vrbanović.

Ključne riječi

Komentara 8

BA
baltazar
17:23 03.08.2012.

Nemojte tako strogo prema Hajduku. Molim vas !

Avatar mohito
mohito
17:49 03.08.2012.

pa ova ce suspenzija dobro doci hajduku, tkema u nedjelju ce se odgodit da se casni luzeri stignu dobro odmorit, pa ce tekmu odigrat kasnije, kad im bude bolje odgovaralo - umjesto da ih se prisili da plate dug ili selidba u drugu ligu, ili bar oduzimanje bodova....ali glavno da hajduk nije povlasten u hns-u

Avatar DamirCalusic
DamirCalusic
12:10 04.08.2012.

Di se uzimaju karte? Hocu da kupim preko Interneta na ulaznice.hr a ne vidim di da ih uzmem? Znali netko di da ih uzmem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije