DANA WHITE:

Revanš GSP-a i Hendricksa se priprema i uskoro ćemo imati datum

Georges St-Pierre
PA/Pixsell
20.11.2013.
u 13:22

Predsjednik UFC-a smatra kako bi GSP morao te svoje probleme riješiti znatno brže nego što je to sam Kanađanin mislio, pa je već počeo tražiti datum kad bi se on i Hendricks mogli naći ponovno u oktogonu.

Podijeljena sudačka odluka o pobjedniku u meču Georges St-Pierre VS Johny Hendricks još je više podijelila MMA fanove diljem svijeta koji se nikako ne mogu složiti je li GSP zaslužio zadržati svoju titulu prvaka, unatoč najlošijem svom nastupu u posljednjih nekoliko godina.

No, pojas je i dalje u njegovim rukama bez obzira na sve te priče, a Dana White odmah se bacio na posao i želi organizirati revanš što je prije moguće. Iako se činilo u prvi mah kako to neće biti moguće, barem ne tako brzo zbog GSP-ove najavljene pauze na neodređeno vrijeme zbog osobnih problema, čini se da je nekoliko dana nakon borbe situacija ipak nešto bolja.

Predsjednik UFC-a smatra kako bi GSP morao te svoje probleme riješiti znatno brže nego što je to sam Kanađanin mislio, pa je već počeo tražiti datum kad bi se on i Hendricks mogli naći ponovno u oktogonu.

- Što se tiče revanša, mi već sad radimo na tome i vjerujemo da bi mogli objaviti datum nove borbe već za nekoliko tjedana. Georges će biti u redu i neće biti nikakvih problema oko toga - smatra Dana.

>> GSP najavio pauzu nakon kontroverzne pobjede: White: Ne može takvo što reći
>> Velika krađa: Suci poklonili pobjedu GSP-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije