Rijeka u Švedskoj

Riječani vjeruju u prolazak: Spremni smo i na 120 minuta

storyeditor/2022-07-27/PXL_210722_94756111.jpg
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
28.07.2022.
u 16:03

– Vjerujem da nas čeka drukčija utakmica od prve, u kojoj smo možda imali malo previše respekta prema suparniku. Dobro je što pri neodlučenom rezultatu gol više u gostima više nije prednost i idemo po pobjedu za prolaz - rekao je Ivan Smolčić.

Nogometaše Rijeke u Stockholmu čeka uzvratni susret s Djurgardensom u sklopu drugog pretkola Konferencijske lige. Na Tele2 Arenu trener Rijeke Dragan Tadić poveo je: Libera, Halilovića, Vukčevića, Krešića, Karricu, Bušnju, Brauta, Vučkića, Lepinjicu, Smolčića, Obregona, Selahija, Vrančića, Zlomislića, Vuka, Pavlovića, Frigana, Labrovića, Vlasenka, Alvareza, Ampema, Jurišu i Hodžu.

Riječani vjeruju da mogu nadoknaditi zaostatak od 1:2 iz prve utakmice u Rijeci i tako izboriti idući krug natjecanja.

– Spremni smo na to da se borimo do kraja, ako treba i 120 minuta, samo da pobijedimo i odemo dalje. Treba spriječiti suparnikove prodore iza naše obrane, dobro šalju loptu u dubinu i vole je držati. Mislim da ćemo naći prava rješenja da im se suprotstavimo - rekao je Andrija Vukčević prije polaska u Švedsku.

– Vjerujem da nas čeka drukčija utakmica od prve, u kojoj smo možda imali malo previše respekta prema suparniku. Dobro je što pri neodlučenom rezultatu gol više u gostima više nije prednost i idemo po pobjedu za prolaz - rekao je Ivan Smolčić.

No, dok igrači i trener love treće pretkolo na sjeveru Europe, u Hrvatskoj se dogovara novi posao.

Naime, španjolski mediji pišu da je francuski krilni napadač Nais Djouahra (22) na korak do dolaska u Rijeku. Na Kvarner bi trebao doći iz španjolskog prvoligaša Real Sociedada, a dva kluba dogovorila su gotovo sve detalje transfera.

Real Sociedad će za njegov prelazak dobiti 750.000 eura, kao i postotak od njegove buduće prodaje, koju bi hrvatska momčad mogla obaviti do 2025., izvijestile su baskijske novine El Diario Vasco.

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zaza89
17:42 28.07.2022.

jel zna neko neki online prijenos

DU
Deleted user
17:25 28.07.2022.

Riječani, sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije