IGRAO NA SP

Bio je zvijezda Hajduka i najbolji igrač HNL-a, a danas je neočekivano dotaknuo dno karijere

Split: MAXtv 1. HNL, 02. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo
PIXSELL
18.10.2024.
u 11:05

Gotovo četiri mjeseca bio je bez kluba nakon što je napustio BiH prvoligaša Tuzla City.

Veznjak i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine te nekadašnja zvijezda Hajduka i najbolji igrač SHNL-a, Tino Sven Sušić, novi je član malo poznatog Francaville. Za talijanskog četvrtoligaša iz istoimenog gradića s 4 tisuće stanovnika na jugu zemlje potpisao je kao slobodan igrač, čime nije uspunio puni potencijal.

Gotovo četiri mjeseca bio je bez kluba nakon što je napustio BiH prvoligaša Tuzla City. Talijanski četvrtoligaš objavio je da je istom prilikom potpisao i Josip Ivančić, bivši napadač Zadra i Rijeke. Nećak legendarnog Safeta Sušića nastupio je za Bosnu i Hercegovinu na svjetskom prvenstvu 2014. godine, a u Hajduk je došao na mala vrata za samo 50 tisuća eura, a onda je postao zvijezda Poljuda i najbolji igrač HNL-a. 

VEZANI ČLANCI:

Poslije četiri godine otišao je u Genk za 2 milijuna eura, ali nakon toga počinje njegov strmoglavi pad i nakon toga nije napravio ništa važnije u karijeri.  U osam godina promijenio je čak deset klubova, Genk ga je slao na posudbu u Maccabi Tel Aviv, nakon čega je bio član Antwerpena, Venla, Hartberga, Sarajeva, Kubana, Sežane, Rudeša, Tuzla Cityja i sada je potpisao za spomenuti Francaville.

GALERIJA Pogledajte listu najvećih nogometnih bogataša

Split: MAXtv 1. HNL, 02. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije