RIJEČANI UOČI DERBIJA

Rijeka protiv Osijeka ima samo jednu pobjedu u 12 HNL susreta

Rijeka  je u 22. kolu HNL-a na domaćem terenu svladala Lokomotivu 3:2
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
23.04.2022.
u 14:01

S tih izgubljenih 12 bodova Rijekine šampionske ambicije potpuno su izblijedjele, ali klub s Kvarnera će unatoč toj formi imati ogromnu ulogu u određivanju prvaka Hrvatske.

U proteklih pet tjedana nije bilo zabavno biti navijač Rijeke. Od kluba koji je bio u borbi za naslov prvaka došli su do statusa velikog favorita za četvrto mjesto. Ovaj posljednji niz bio je uvjerljivo najlošiji otkako je Goran Tomić sjeo na klupu; u pet posljednjih utakmica Rijeka je upisala jednu pobjedu i četiri poraza.

S tih izgubljenih 12 bodova Rijekine šampionske ambicije potpuno su izblijedjele, ali klub s Kvarnera će unatoč toj formi imati ogromnu ulogu u određivanju prvaka Hrvatske. Naime, Tomićeva momčad u preostalih pet kola dva puta igra protiv pretendenata na naslov, danas od 20 sati na Rujevici igra protiv Osijeka, a 8. svibnja će, također kući, igrati protiv splitskog Hajduka. Dinamo se moli da će im Rijeka pripomoći pri obrani naslova tako što će otkinuti bodove njihovim rivalima.

Dok protiv Hajduka recentno imaju respektabilan HNL omjer, protiv Osijeka im u ligaškim utakmicama u posljednje vrijeme i ne ide baš lako. Naime, momčad s Rujevice je u posljednjih 12 utakmica samo jednom slavila protiv Osijeka.

>> Ante Čačić novi trener Dinama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije