Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Romano: Gvardiol blizu rekordnog transfera. Odšteta 100 milijuna eura

GER, 1. FBL, Bayer 04 Leverkusen vs RB Leipzig
Foto: EXPA/ Eibner/ Thomas Thienel
1/6
20.06.2023.
u 08:00

Leipzig neće prihvatiti 80 milijuna eura. Ako ne dobije ponudu od 100 milijuna eura, Gvardiol ostaje još jednu sezonu u Njemačkoj, tvrdi talijanski transfer insajder Fabrizio Romano

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (21) zbog ozljede je propustio nastupe Hrvatske u Ligi nacija, ali zato je pomno pratio sve utakmice i pregovore o svom odlasku iz Leipziga. Naime, talijanski insajder Fabrizio Romano tvrdi kako pregovara s Manchester Cityjem. A ako Gvardiol ovog ljeta napusti Leipzig, postat će najskuplji branič u povijesti nogometa.

– Leipzig neće prihvatiti 80 milijuna eura. Mislim da će visina odštete biti oko 100 milijuna eura. City je u dobroj poziciji za dovođenje Gvardiola, ali samo ako je spreman potrošiti toliko. Ako Leipzig ne dobije ponudu od 100 milijuna eura, Gvardiol ostaje još jednu sezonu u Njemačkoj – objavio je Romano.

GALERIJA Vatreni sletjeli u Zagreb

GER, 1. FBL, Bayer 04 Leverkusen vs RB Leipzig
1/7

Svoj posao karijere odradio je sada već bivši igrač Kustošije Mikayil Faye (18). On je i službeno postao novi igrač Barcelone, objavio je katalonski klub. Kustošija bi od ovog transfera trebala zaraditi pet milijuna eura u ratama i to joj je svojevrsna utjeha nakon ispadanja u Drugu hrvatsku ligu, treći rang klupskog nogometa.

Dodajmo da je Faye potpisao četverogodišnji ugovor s katalonskim klubom, a klub je u ugovor ugradio klauzulu od 400 milijuna eura. Zanimljivo, Faye već kreće s prvom momčadi na pripreme u Sjedinjene Američke Države. Novim pojačanjem pohvalio se i Real Madrid koji iz Espanyola dovodi španjolskog reprezentativca Joselua na jednogodišnju posudbu.

VEZANI ČLANCI:

Espanyol je ispao u drugu ligu, a s Realom se složio oko posudbe Joselua za sljedeću sezonu, s opcijom otkupa u tom roku. Inače, ovaj igrač debitirao je za španjolsku reprezentaciju tek prošlog ožujka, dva dana prije svog 33. rođendana. A u nedjelju je s furijom osvojio Ligu nacija pobijedivši u finalu Hrvatsku nakon izvođenja jedanaesteraca.

Australski golman hrvatskog porijekla Anthony Pavlešić potpisao je trogodišnji ugovor s Bayernom. Fox Sports o Pavlešiću piše kao o velikom talentu, “friku” i velikom potencijalu te navodi da je Bayern iznenadio ovim transferom kada je doveo 17-godišnjeg kapetana mlade australske reprezentacije.

VIDEO Dalić: 'Rekao sam jučer da su penali lutrija. Nisu, pogriješio sam'

Komentara 1

DU
Deleted user
09:31 20.06.2023.

Zato ga i nije bilo na Ligi nacija. Da se ne bi slučajno ozlijedio pa ugovor propadne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije