DOLAZI NUNEZ

Liverpool dovodi najskupljeg igrača u povijesti kluba, sve je dogovoreno

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Liverpool v Benfica
Phil Noble/REUTERS
11.06.2022.
u 17:30

Fabrizio je naglasio kako je Liverpool s Urugvajcem već dogovorio sve detalje oko petogodišnjeg ugovora te je samo preostalo da klubovi potpišu papire. To bi se trebalo dogoditi u nadolazećim danima.

Liverpoolovi čelnici u Portugalu su se sastali sa čelnicima Benfice i, čini se, dogovorili novi transfer. Nakon siječanjskog transfera Kolumbijca Luisa Diaza iz Porta, Liverpool je ponovno svoja pojačanja potražio u portugalskoj nogometnoj ligi.

Kako prenosi ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano, Liverpool je s Benficom postigao usmeni dogovor oko urugvajskog napadača Darwina Nuneza (22). Na današnjem sastanku predstavnika klubova Benfica je prihvatila ponudu engleskog kluba od 80 milijuna eura uz razne bonuse u vrijednosti 20 milijuna eura. 

Fabrizio je naglasio kako je Liverpool s Urugvajcem već dogovorio sve detalje oko petogodišnjeg ugovora te je samo preostalo da klubovi potpišu papire. To bi se trebalo dogoditi u nadolazećim danima.

Ukoliko Nunez postane novi igrač Liverpoola i njegova ukupna cijena dostigne najavljenih 100 milijuna eura, bit će to najskuplji igrač kojeg je momčad s Anfielda ikada dovela.

Urugvajac je u nedavno završenoj sezoni za Benficu postigao 26 prvenstvenih golova, dva u Portugalskom kupu te šest u Ligi prvaka.

Komentara 1

PR
prajdali100
18:43 11.06.2022.

Pa hoće li onaj jadni ManU ikoga dovesti !!!? Što bi od onakvog kluba? Prvenstvo su zavšili na šestom mjestu,32 boda manje od Citya,sa gol razlikom 57:57 ! Ja mislim da bolju obranu ima Zrinjski iz Mostara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije