PROMJENE U AL NASSRU

Ronaldo i Brozović ostali bez trenera, evo tko bi ih trebao preuzeti

Saudi Pro League - Al Riyadh v Al Nassr
Foto: Stringer/REUTERS
1/4
17.09.2024.
u 20:03

"Želimo se zahvaliti Luisu i njegovom osoblju na njihovom predanom radu u proteklih 14 mjeseci," objavio je klub na platformi društvenih medija X.

Vodstvo saudijskog nogometnog kluba Al Nassr uručilo je otkaz portugalskom treneru Luisu Castru (63) nakon lošeg otvaranja sezone. Al Nassr, u čijim redovima igraju Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo, se nakon tri kola nalazi na sedmom mjestu s jednom pobjedom što je bilo dovoljno za otkaz treneru.

Portugalac je preuzeo klub prošlog srpnja, ali nije uspio osvojiti prvenstvo. Al Nassr je na koncu bio drugi iza Al Hilala.

"Želimo se zahvaliti Luisu i njegovom osoblju na njihovom predanom radu u proteklih 14 mjeseci," objavio je klub na platformi društvenih medija X.

Castro je prethodno trenirao Botafogo, Šahtar, Vitoriju Guimaraes, Porto, Rio Ave...

Kako prenose saudijski mediji najveći kandidat za novog trenera je Talijan Stefano Pioli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije