ŠPANJOLCI PIŠU:

Ronaldova zadnja objava je znak da odlazi, rastanak s Unitedom je blizu

UEFA Nations League - Group B - Portugal v Czech Republic
PEDRO NUNES/REUTERS
24.07.2022.
u 16:00

Veliko je pitanje hoće li portugalska superzvijezda u budućnosti nastupati u crvenom dresu, Ronaldu se baš i ne igra Europska liga.

Cristiano Ronaldo još uvijek nije siguran gdje će nastaviti karijeru. 37-godišnji napadač i jedan od najboljih u povijesti, ne želi ostati u Manchesteru i traži novu destinaciju. 

Europski mediji spominju ga u kontekstu prelaska u Bayern i PSG, jedno vrijeme je aktualan bio povratak u Sporting, ali je Portugalac to demantirao. Španjolska Marca smatra kako CR definitivno napušta United, a kao dokaz navodi njegovu posljednju objavu na Instagram profilu. 

 

Ronaldo je postavio fotografiju na kojoj vježba u teretani te izgleda fantastično u 37. godini, tu nije ništa sporno. Međutim, Marca piše kako je odabir tajminga objave fotografije vrlo neobičan. Ronaldova objava na društvenim mrežama bila je u isto vrijeme kad i pripremna utakmica između Uniteda i Aston Ville. 

Zaključak je da Cristiana uopće ne zanima što rade njegovi suigrači, a već ranije je objavljeno kako neće ići na pripreme zbog osobnih razloga. 

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije