DANSKA PREJAKA

Rukometašice bez polufinala Svjetskog prvenstva. Ovo im je prvi poraz na natjecanju

IVANA FRATNIK
HRS
23.08.2024.
u 16:00

Problem je bio što su naše juniorke cijelu utakmicu morale loviti razliku, a tu su potrošile puno energije

Rukometašice Hrvatske ostale su bez plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva do 18 godina. U četvrtfinalu ih je zaustavila Danska (20:25). Bio je to prvi poraz izabranica Vedrana Krkača i to baš u prvoj utakmici nokaut-faze. Slijedi nam razigravanje od petog do osmog mjesta.

Za sada nam je najbolji plasman na svjetskim juniorskim prvenstvima osmo mjesto iz 2016. godine, a taj se rezultat u Kini može nadmašiti. Jedan od razloga poraza sigurno su i izgubljene lopte. A naše juniorke imale su 15 tehničkih pogrešaka, čak deset više nego Dankinje.

GALERIJA Hrvatski vaterpolist postao pravi hit u Parizu! Pogledajte kako Milanović izgleda uz našeg diva
IVANA FRATNIK
1/12

Problem je bio što su naše juniorke cijelu utakmicu morale loviti razliku, a tu su potrošile puno energije. S devet pogodaka iz 11 pokušaja Ivana Fratnik ponovno je bila igračica susreta i naš najbolji strijelac.

Šest je dala Katja Vuković. Nepravedno bi bilo ne spomenuti i Niku Kraljević, koja je skupila 11 obrana. Svoj obol u završnici dala je i Lara Pudić s tri obrane.

VIDEO Barbara Matić osvojla prvo hrvatsko svjetsko zlato u džudu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije