TRAGEDIJA

Ruski nogometaš (30) pronađen je mrtav na plaži. Slomljeni otac otkrio detalje istrage

sport-express.ru
09.11.2023.
u 17:49

Nisu pronađeni znakovi nasilne smrti, a istraga je u tijeku. Naloženo je sudsko-medicinsko vještačenje kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a potresnu izjavu dao je nogometašev otac.

Ruski mediji danas su objavili tragične vijesti o smrti nogometaša Alekseja Lesina, koji je mrtav pronađen na plaži u Sočiju ovog ponedjeljka. Lesin je u Soči stigao s momčadi Chuvashije na ruski turnir, a uslijedila je tragedija. Nogometaš koji je imao 30 godina pronađen je na plaži odjeven u kratke hlačice, majicu i vjetrovku, a ono što je policija zabilježila jest da kod njega nije bilo ruksaka s kojim je posljednji put viđen živ, javlja ruski Express. 

GALERIJA Hajduku stiže ogroman račun zbog divljanja Torcide

1/13

Nisu pronađeni znakovi nasilne smrti, a istraga je u tijeku. Naloženo je sudsko-medicinsko vještačenje kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a potresnu izjavu dao je nogometašev otac.

- Danas sam izgubio sina, Aleksej je preminuo. Otišao je na državno natjecanje u Sočiju i pronađen je mrtav blizu mora. Kao što je pregledom utvrđeno, Aleksej je umro od gušenja. Ugušio se, jednostavno rečeno. Istraga je otkrila da je do tri sata ujutro bio u karaoke baru s momčadi. Kada se bar zatvorio krenuli su u drugi kafić, ali moj sin nije mogao ući zbog kodeksa oblačenja jer je bio u kratkim hlačicama. Suigrači su htjeli pozvati taksi koji bi ga odvezao kući, ali je on odbio i rekao da će ih pričekati - počeo je priču Sergey Lesin, pa dodao:

- Otišao je u drugi kafić, odakle je u pet sati viđen kako izlazi i kreće prema plaži i moru. Pronađen je oko osam sati. Postoji čak i snimka kako leži na obali. Kamere su po cijeloj obali, tamo bi se sve trebalo vidjeti. Sa sobom je nosio ruksak sa stvarima i dokumente koji još nisu pronađeni.

VEZANI ČLANCI:

Daljnja istraga pokazat će što se sve događalo tih kobnih jutarnjih sati u ponedjeljak. Lesin je u Rusiji nastupao za Khimik August, Cheboksary i spomenutu Chuvashiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije